Angeelika Kang-Osula


Eucerini Hyaluron Filleri öine koorija-seerum on just sobiv toode mulle, kes ma armastan oma näonahka paar korda nädalas koorida. Kuna mul on üsna tugev nahk, olen siiani kasutanud kas teralisi või happega koorivaid maske. Nüüd kuulub minu igaõhtuse ilurituaali juurde lihtsa vaevaga nahale kantav seerum, mille peale panen veel öökreemi. Kohe järgmisel hommikul tundsin juba, et nahk on tunduvalt pehmem ja siidisem. Kuna elutempo on kiire, sobib just selline kooriv lahendus mulle kõige paremini. Kortsudega ei ole mul tänu heale geneetikale probleeme, seega nende vähenemist ma ei täheldanud. Küll aga on poorid muutunud tunduvalt väiksemaks, mis annab üldisele enesetundele ja välimusele puhanud väljanägemise.

Pille Minev


Ma olen pigem laisk iluprotseduuride tegija, kuid näopuhastus ja kreemitamine on siiski vältimatu nii hommikul kui ka õhtul. Kuiva naha tõttu pean kasutama niisutavaid kreeme ja sellest on mulle küllalt olnud.

Eucerini Hyaluron Filleri öise koorija-seerumi sain tegelikult kosmeetikust sõbrannalt kingituseks juba jõulude ajal. Ta on ikka mulle näopuhastusi tehes mind hurjutanud, et peaksin enda eest rohkem hoolt kandma, tegema näomaske jms.

Minul ei jää kõik need targad jutud meelde, miks ta just seda uudistoodet kiitis ja arvas mulle hea olevat. Igal juhul ma selle kooriva seerumi kasutusele võtsin ja olen saanud nüüd temalt ainult kiidusõnu, sest väidetavalt on juba kaugele näha, et minu näonahk on paranenud. Ise kiidan ka takka.

Kui olen näo ära puhastanud, panengi kõigepealt seerumit. See tõmbub päris kiiresti naha sisse ja tekitab siledama ning säravama tunde. Tean küll, et öökreem ei ole pärast seerumit tingimata vajalik, kuid mina pole sellest loobunud. Panen ikka kõige lõpuks veel Eucerini Hyaluron Filleri öökreemi ka, see on mõnusalt niisutav ja jätab naha pikalt pehmeks.

Anu Saagim


Jaa, ma tean, et kõik arvavad, et tegelen hommikust õhtuni piimavannide võtuga ja kaaviaris rullimisega, aga tegelikult jääb mul töö kõrvalt väga vähe aega endaga tegelemiseks. Selleks armastan ilutooteid, mis annaksid kiirelt maksimaalse tulemuse ja oleksid lihtsad kasutada. Lugesin Eucerini Hyaluron Filleri pakendilt, et see sisaldab kaht funkstiooni – korraga koorib ja uuendab öö jooksul nahka. Nahka elustav hüaluroonhape koos bioaktiivse saponiiniga parandab kohe naha elastsust ning vähendab märgatavalt kortse. Pean tunnistama, et pärast nädalast kasutust oli nägu hommikul, pärast õhtust nahahooldust ja kosutavat und, tunduvalt siledam. Fotomeik ei olnud õhtuks näkku kuivanud, nahk oli elastsem ja pringim. Hea kasutada kuurina tuhmi naha turgutuseks ja muidugi koos klaasikese šampanjaga enne iluund.

Reet Härmat


Oma kahekümneaastase jumestajatöö jooksul olen jälginud, kuidas minu enda ja klientide nahk vananeb. Me teame, et aastatega kaotab nahk oma siledust ja elastsust, kuna väheneb hüaluroonhappe kogus nahas. Nahk muutub poorsemaks ja näib kohati väljaveninud. Minu salarelv on olnud hüaluroonhappesüstid ehk mesoteraapia. Kuna see teenus on päris kulukas ja väga tihti seda teha ei raatsi, haarasin kohe alternatiivist kinni. Eucerini Hyaluron Filler täitis minu ootused, naha värv paranes ja otsaesise kortsud mahenesid. Mugav kasutada pärast õhtuseid vannitoaprotseduure, nagu väike ilusalong tegutseks sinu näonaha kallal uneajal. Ainuke, mille ma koostisest välja jätaksin, on parfüüm – eelistan täiesti lõhnata või loodusliku parfüümiga tooteid. Aga see on täiesti maitseasi ja õnneks on aroom piisavalt delikaatne.

Eucerin Hyaluron Filler Night Peeling Serum on müügil apteekides.

Jaga
Kommentaarid