Kui abikaasa Vincent küsis, mida naine esimese abielukuu täitumisel kingituseks tahab, palus too highlighterit ehk helestit ning pintslit selle peale kandmiseks. Eelistatuimaks brändiks oli naisel Rihanna ülipopulaarne ilufirma Fenty Beauty, aga ta lisas, et jääb rahule iga tootega, mis korralikult särab.

Vincent andis naisele tähtpäeval hoolega valitud kingituse, aga oodatud meigitoote ja pintsli asemel sai too paki värvilisi markereid ja juukseharja… Nimelt tähendab highlighter inglise keeles nii näole heledat kuma lisavat toodet, millega rõhutatakse eelkõrge põsesarnu, kui ka erksavärvilist markerit, millega rõhutatakse teksti tähtsamaid kohti! Brush aga on nii pintsel kui hari!

Mees vabandas, et käis küll mitmes poes, aga ei leidnud kuskilt Fenty markereid, nii et valis Sharpie omad, sest need on parimad. „Aitäh kingituse eest, kallis, aga… ma pole vist elu sees nii kõvasti naernud!“ kirjutas naine loo lõppu.

„Tol hetkel ei öelnud ma midagi, sest ta ütles, et oli mitu poodi läbi käinud. Järgmisel päeval selgitasin talle, mis juhtus, ja me naersime mõlemad endal pisarad silmi,“ rääkis Charlema Buzzfeedile.

Lugu levis Internetis kiiresti ja sai palju positiivset vastukaja ning kiidusõnu mehele, kes andis endast parima. Seda jagas sotsiaalmeedias isegi Fenty Beauty konto ja nad lisasid, et kannavad selle eest hoolt, et naine saaks oma soovitud toote kätte. Tõeliselt õnnelik lõpp!

Vaata pilte selle suve kuumima meigitoote highlighteriga särama löödud paledest:

VAATA KA: