Anna kogemus IPL raviga

“Minu kogemus IPL protseduuriga oli algusest peale põnev. Ma ei osanud esmalt midagi oodata. Kui konsultatsioonis näitasin spetsialistile oma näonahka ja mulle IPL ravi soovitati, siis olin kohe nõus, kuna just sellist konkreetset soovitust ma tahtsingi.

Esimesel protseduuril tehti mulle umbes 20 minutit IPL aparaadiga laseri sähvatusi, mis olid tegelikult mõnusad, mitte kindlasti valulikud. Pärast protseduuri oli nahk natuke kuum, nagu oleks päikest saanud. Mulle see tunne tegelikult hullult meeldis! Juba järgmisel hommikul oli näha, kuidas pigmendilaikude kohtadelt hakkas pigmenti välja tulema — see nägi välja nagu oleks põskedel kohvipuru olnud. Paari päeva pärast oli nahk juba klaar,” kirjeldab Anna kogemust pärast esimest protseduuri.

Jumestaja Anna Grace Saar ja Medemis Clinicu nahaõde Liisa Raudmets.

“Kahe nädala pärast oli kordusprotseduur. Siis tehti üle vaid need kohad, kuhu vaevumärgatavalt oli pigmenti veel jäänud. Nüüd, kaks nädalat hiljem, on nahk täiesti sile, klaar ja pigmendita. Ka nina ümbruse punasus on peaaegu olematu. Uskumatu, kuidas kahe lühikese protseduuriga võib nii palju muutuda!”

IPL fotonoorendus on protseduur, mida Anna teeb korra aastas, et sügis-talvisel perioodil nahka turgutada, suvel tekkinud pigmendist nahk puhtaks pühkida ja, mis seal salata, ka selleks, et naha nooruslikkust säilitada!

Vaata enne ja pärast protseduuri pilti Medemis Clinicu lehel SIIN.

Jaga
Kommentaarid