Tooted

1. PUHASTAV MITSELLAARVESI 7.90 Neutrogena Hydro Boost Triple Micellar Water


Olen juba pikemat aega olnud mitsellaarvee usku. Ma ei ole kunagi sõbraks saanud õli sisaldavate silmameigieemaldajatega ja see, kui sul on silmameigieemaldi ja näovesi ühes pudelikeses, lihtsustab elu ääretult. Tegin selle tootega ka kiusliku testi ja proovisin maha võtta korraliku meigi ja ripsmetuši. Mõtlesin, et pean lõpuks kindlasti ka pesugeeli kasutama, kuid minu imestuseks sai mitsellaarveega üsna lihtsa vaevaga eemaldada kogu näo- ja silmameigi!

2. TRIMMIV NÄOKREEM 129.- Shiseido Uplifting and Firming Cream


Olen varem Shisedio Waso sarja toodete suur austaja olnud, kuid tundub, et vanus liigub selles suunas, et kasutusele tuleb võtta spetsiifilisemad tooted. See vananemisvastane kreem on värskendava aroomiga ja esialgu tundub isegi pisut geelja tekstuuriga, kuid peale kandes on aru saada, et toode toimib kohe mitme kreemi eest. Nahk jääb ääretult niisutatud ja mõnus. Olen valmis oma üsna kuiva naha selle kreemi hoolde usaldama.

3. PUNETAVAT NÄONAHKA ÜHTLUSTAV KREEM 23.81 Avène Antirougerurs Unifying Care SPF 30


Kuna mu põskedele tekib üsna lihtsalt õrn, kuid siiski häiriv punetus, tundus, et see toode võib olla mulle loodud. Avène’i kreem tõesti teeb seda, mida lubab – ühtlustab naha tooni ja kaotab punetuse. Nüüd ma ei pea enam põskedele jumestus- või peitekreemi panema, piisab selle kreemi kandmisest kogu näole ja tulemuseks on ühtlasem nahk. Tore, et toode kaitseb ka päikese eest, kuid päeva jooksul otsustasin SPFi kihti uuendada siiski kaitsva sprei abil... Mitut kihti seda toodet näole kanda ei tundunud hea ideena.

4. SILMAKREEM 115.- Guerlain Abeille Royale Anti-Aging Eye Cream


Juba luksusliku pisikese mesilasepildiga purgikese avamine viib enda hellitamise meeleollu. Kreem on paksema tekstuuriga ja justkui libiseb ise silmaalusel nahal laiali, olles mõne aja pärast täielikult nahka sulandunud. Kui hommikul ärkasin, olid silmaalused endiselt niisutatud, ja just seda healt silmakreemilt ootangi. Ainuke häda on selles, et kuna mu pisitütrel on mesilaste vaimustus, pidin igasuguseid kavalusi välja mõtlema, et pihta pandud purgikest tema käest tagasi saada...

5. VANANEMISVASTANE NÄOSEERUM 100.- Löwengrip Skin Reboot Anti-Age Serum


Kirjutage potsikule “No needles needed” ja olen täielikult müüdud. Löwengripi pudelikese peal on selle väite taga lausa hüüumärk. Tegemist on ühe staartootega Rootsi brändi uuest vananemisvastasest sarjast, nii et asusin seda suure huviga proovima. Kui pipetist seerumit näole panin, tundsin kohe trimmivat-kokkutõmbavat efekti, järelikult töötas. Seda võivad kasutada ka need, kes proovivad vananemist edasi lükata, sest toode sisaldab sünteetilist maoeliksiiri, mis mõjub lihaseid lõdvestavalt. Ja muidugi kaunistab see raske klaasist pudel iga moodsa naise peeglilauda.

Jaga
Kommentaarid