Ilutoodete tuleproov

1. ÖINE SILMAMASK 7.90 Dermosil Skin Comfort Overnight Eye Mask

Iga kord, kui peeglisse vaatan, üritan aru saada, mitu uut kana­varbakest on vahepeal juurde tekkinud. Eks saate siis ka aru, kui suurte lootustega ma selle silmamaski tuubi avasin. Panin kreemja maski ööseks peale ja hommikuks oli nahk selle sisse imenud. Kogemusest inspireerituna hakkasin kasutama maski õhema kihina ka hommikuti tavalise silmakreemi asemel. Silmaalune piirkond on pehmem, niisutatum, tundub elastsem. Mulle sobib!

2. PÄHEJÄETAV JUUKSEPALSAM 3.70 Schwarzkopf Gliss Kur Bio-Tech Restore Express Repair Conditioner

Minu nõrgukesed juuksed vajavad igasugust turgutust, mida vaid pakutakse. See juustessejäetav spreipalsam on nagu poes pakutav must leib – mitte ökojahust ja käsitöö, kuid hoiab kõhu täis. Tundub, et nii suur juustele pühendunud bränd teab, mida teeb, sest juuksed said lihtsamini kammitavad, siledamad ja ilmselt ka tugevamad. See universaalne toode jääb edaspidigi minu juuksemenüüsse.

3. HUULEPULK 4.50 L.A. Girl Matte Velvet Lipstick

See on nüüd küll meigimaailma kähkukas! Tänu kreemjale koostisele on huulepulka hästi lihtne peale kanda, järgmine kord teen seda lausa peeglita. Põneva koosluse lõid erk särav toon ja selle läbikumavus, mis aitab ka vältida ebamugavat paksu värvikihti. Koostiselt ei jää huulepulk millegi poolest alla oma kallimatele sugulastele, küll aga reedab hinna odavama välimusega pakend.

4. SÄRAPUUDRIPALETT 5.59 Essence Choose Your Glow

Selle toote puhul tekitab hinna ja kvaliteedi suhe kõige suuremat imestust (või peaks ütlema imetlust?). Kasutasin seda nii silmadel kui ka põsesarnadel. Särapuudri konsistents on rikkalik ja pigment intensiivne – nagu reeglina kallistele toodetele omane. Samuti pole midagi ette heita püsivusele. Kui saaksin komplekti uuesti disainida, siis lisaksin sinna ka neljanda, pisut tumedama tooni, sest siis võiksin oma lauvärvipaleti üldse ära visata.

5. KREEMDEODORANT 8.- Naude Deo Pit Paste

Võimalik, et religioossetele deodorandi­kasutajatele on selle uudse eestimaise tootega harjumiseks pisut aega vaja. Kuid minu jaoks oli kreemi kaenla alla määrimine vägagi lihtne ja loogiline kogemus. Megapluss, et tegu on loodus­liku tootega, millel ka naturaalne aroom. Higilõhna see igal juhul neutraliseerib ja deodorant mahub kaasavõtmiseks ka pisikesse ridiküli.

Jaga
Kommentaarid