1. NÄOLE JUMET ANDEV VEDELIK 19.90 Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint

Mulle on oluline kasutada oma kehal n-ö puhtaid tooteid, eriti praegu ja kindlasti jumet andvate abimeeste puhul, kuna ei soovi näole pigmendilaikude hirmus päikest väga ligi lasta. Esimest korda Dr. Hauschka pudelikest avades ehmusin – nii pruun toon! Tegelikult hajus see nahal kenasti ja jättis õrnalt jumeka mulje. Kindlasti annab toode märgatavama tulemuse, kui nahk pole veel päikest saanud või on loomu poolest heledam.

2. DUŠIGEEL 24.99 Björk & Berries Fjällsjö Hand & Body Wash

Tead kindlasti seda stseeni: südasuvi ja õues kuivavad linad, mis laialt tuule käes lehvivad. Täpselt nii värske on ka selle dušigeeli lõhn. Rõõm oli tõdeda, et peibutav aroom pole selle ainus hea omadus.

Tihtipeale on isegi n-ö ainult headest komponentidest pesuvahendid allergilise ja paberkuiva naha jaoks liiga kuivatavad, seega pigem pelgan nendega katsetamist. Fjällsjö libises ihul mõnusalt ja pärast pesu ketendavat nahka kratsima ei pidanud. Lõbus kokkusattumus: võtsin dušigeeli vannitoast korraks kaasa, et vaadata selle nime, hetk hiljem läks aga peika pessu ja hõiskas: „Kuule, kus see uus hea dušigeel on?

3. RASEERIMISÕLI 17.95 Fair Squared Shaving Oil

Põnev toode – raseerimisõli, mida kasutada ilma veeta. Paned lihtsalt paar tilka nahale, hõõrud laiali ja asud tööle. Ma ei oska öelda, kas ta muutis karvakesed kuidagi pehmemaks ja protseduuri hõlpsamaks, küll aga jäi nahk pärast kasutamist heas mõttes õrnalt õline ja seega ka pehme.

4. TOITEV JUUKSEMASK 23.23 Klorane Nourishing & Repairing Mask

Ma olen superhalb juuksemaskide kasutaja, sest ma lihtsalt ei viitsi oodata, kuni need oma tööd teevad. Klorane’i maski saad kasutada kolmel viisil: duši all, lastes sel 3 minutit mõjuda, ööseks pähe pannes või juustesse jäetava maskina. Kuna puhkuse ajal on mul enamasti peas üks suur tuust (hommikul teen sasise krunni, järgmisel uue otsa), siis pärast maskitamist oli juukseid lihtsam kammida küll. Meeldib ka mõnna kakaoaroom, mis pole liiga tugev ja hajub juustes veelgi.

5. KEHAKOORIJA 12.- Joik Organic Sea Buckthorn & Lemon Salt & Sugar Scrub

Alati, kui nuusutan või kasutan tsitruselõhnalist toodet, muigan, sest meenub üks kunagine lõhnakoolitus, kus öeldi, et tsitruselõhnad meeldivad lihtsatele inimestele. Hea küll, kui nii, siis nii, aga apelsiniõite, veripunase greibi, mandariini ja kõigi teiste C-vitamiiniliste lõhn on lihtsalt nii värskendav. Ka kütkestava aroomiga Joik ei valmistanud pettumust. Koorija täitis oma ülesande laitmatult, võttes endaga ketendava naha, kuid mis parim – pärast kasutamist jäi siledatele säärtele supermõnus n-ö õlikiht ja neid ei pidanudki kohe kreemitama.

Jaga
Kommentaarid