Väsinud ilme värskeks

Mina olen Dermanutrixi kollageeniga toidulisandit kasutanud mõned korrad aastas just sellisel ajal, kui on väga stressirikas periood selja taga ning unetud ööd on jätnud näole jälje. Sel ajal peeglisse vaadates märkad, et ilme ei ole enam sama värske kui varem, nägu tundub väsinum ja isegi miimikakortsud sügavamad. Ega meie pikk ja hall talvgi säravale välimusele kaasa aita.

Mis on märkimisväärne — alati pärast kollageenikuuri läbimist märkan paari aasta kadumist näolt. Kuigi minu vanuses ei ole see veel omaette eesmärk, teeb värske ilme ikkagi rõõmu. Samuti tean, et teen oma nahale pai just tulevikku silmas pidades. Nahka kollageeniga toetades hoiame selle kauem sileda ja pringina.

Ühekordne annuspakk on väga mugav

Dermanutrixi suur pluss on ka see, et kuuri on väga lihtne järgida, kuna iga päeva annus on pakendatud mõnusasse ühekordsesse annuspakki, mida on hea käekotti pista ja see ükskõik kus lihtsalt ära juua. Paki sisu saab segada klaasi vee või mahlaga ja see on äärmiselt mõnusa puuviljase maitsega. Täitsa väikese magusa vahepala eest.
Soovitan kindlasti ajaga kaasas käia ja Dermanutrixi kollageeniga oma naha kauni välimuse eest hoolitseda.

Oktoobris rõõmustame kõiki kaunist välimust ja ehteid armastavaid naisi — rosena.ee dermakosmeetika e-pood ja auroracrystal.ee e-pood loovad koostöös eripakendid, mis sisaldavad nii Dermanutrixi kollageeniga toidulisandit kui ka kaunist ehet Aurora Crystali ehtesarjast.

Eripakendid leiad rosena.ee ja auroracrystal.ee e-poodidest ning Tradehouse’i ja Beautyfori kauplustest.

Jaga
Kommentaarid