Trihholoogiaprobleemide hulka ei kuulu mitte ainult juuste väljalangemine, vaid ka haprad juuksed, juuste liigne kuivus, peanaha probleemid, nagu peanaha ärritus ja sügelus, ekseem, dermatiit. Lisaks sünnitusjärgsed probleemid juustega ja paljud muud.

Paljud häbenevad oma murele spetsialistide käest abi otsida ja selle asemel püüavad end ravida koduste vahenditega. Hiljem proovitakse juuksesalongides pakutavaid protseduure, lisaks ostetakse tuttavate soovituste järgi apteekidest erinevaid ravimeid. Tavaliselt pole sellest kõigest ikkagi abi. Mis siis aitaks juuste väljalangemise vastu?

Peanaha probleemide ja juuste väljalangemisega puutuvad ühtviisi kokku nii mehed kui ka naised. Ebameeldiv sügelus või juustevabad laigud peas on väga delikaatne probleem ja võib põhjustada enesekindluse langust. Siin tulebki appi Trihholoogia Kliinik.

Trihholoogia Kliinik on esimene meditsiiniasutus Eestis, mis tegeleb juuste ja peanaha probleemide raviga detailselt ning süsteemselt.

Pärast diagnostikat soovitab meie spetsialist raviprotseduure, mida teha kliinikus, samuti kodus tehtavaid juuksehooldusi, nagu vitamiinisüstid, füsioteraapia, plasmateraapia ja muud. Peab mõistma, et juuste ravi on aeganõudev protsess. Reeglina on selles lisaks polikliinikus tehtavaile protseduuridele tähtis koht ka kodus tehtaval hooldusel.

Trihholoogia Kliiniku spetsialistide abiga tehtud hooldustoodete valik – šampoonid, kosmeetika ja ampullid – on väga tähtis. Vale kodune juuksehooldus võib juukseid kahjustada ja olukorda veelgi hullemaks teha.

Põhilist rolli juusteprobleemide lahendamisel mängib diagnostika. Täpne diagnoos on eduka ravi alus.

Esmasel uuringul analüüsib meie kliiniku trihholoog juuste väljalangemise sümptomeid ja küsitleb patsienti tema haiguse kulgemise kohta. Seejärel tuleb läbida kompuuterdiagnostika, mis teeb kindlaks peanaha ja juuksejuurte olukorra, juuste seisukorra ning nende kasvamise kiiruse.

Juuste diagnostika on valutu ja mõneti põnev protseduur. Saate oma peanaha ja juuste seisukorda ise visuaalselt hinnata. Diagnostika tulemuste põhjal oskab meie spetsialist soovitada teile raviskeemi, samuti vajaminevaid juuste ja peanaha hooldamise protseduure.

Te väärite terveid juukseid ja seeläbi ka suuremat enesekindlust!

Kui teil tuleb ette juuste väljalangemist ning soovite Trihholoogia Kliinikus läbida kas peanaha ja juuste mikrovideodiagnostika või kompuuterdiagnostika, kasutage tellimise juures promokoodi Juuksed30.

Esimesele sajale tellijale on teenus tasuta!

Promokood kehtib kuni 30.01.2021.

Täpsemaid küsimusi saate esitada:
Trihholoogia Kliinik
Linnamäe tee, 3, Tallinn, (+372) 679 7797
Jõe 2b, Tallinn, (+372) 677 6771
trihholoogiakliinik.ee

Jaga
Kommentaarid