Ilunippe ja trikke jagav Stella teab, et rullidega keeratud juuksed seisavad kaks-kolm päeva laitmatud, neljandal päeval saab kuivšampooni ja kõigest paari juuksenõela abil teha endale aga ülespandud soengu.

„Eelistan alati lokirullidega lokke, sest sirgendajatega keeratud lokid on tavalisemad ning rikuvad juukseid. Kord kõrvetati mul salongis sirgendajaga lokke tehes üsna pikk kihar pooleks,” meenutab Stella.

Kas sa tõesti magad oma mehe kõrval rullidega?

Juuksejutte pajatades selgub, et lokkidega saab ka nalja. Näiteks on Stella käest korduvalt küsitud: „Kas sa tõesti magad oma mehe kõrval rullidega?". Samuti on umbusklikult uuritud: "Kas need on ikka päris juuksed?". Kunagi uudishimutsenud üks daam: "See on teil vist parukas? Blogija bravuurika soovituse peale: "Noh. Eks tehke kindlaks ja sikutage!", sai Stella kohemaid mitte kuigi daamiliku sikutuse osaliseks.

„Tänapäeval on lokkide saamiseks tõesti väga mugavad vahendid – pihustad juustesse lokivedelikku, keerad rullid, föönitad pisut ja võtad rullid peast. Siis tuleb lokid ettevaatlikult lahti sõrmitseda, neid kergelt kammida ja soeng on valmis. Kindlasti on hea abimees juukselakk, kuid kiivri efekti vältimiseks tasub seda väga mõõdukalt juustesse lasta,” hoiatab naine.

... nägin välja nagu puudel baleriinikleidis

Stella sõnul saab kohevate juuste puhul kõik alguse aga igapäevasest hoolitsusest. „Valin hoolega korralikud ja toitvad šampoonid. Pärast pesu kannan juustesse kuumakaitset ja paari aasta järel teen kuuri juuste väljalangemise vastu. Seda tasub teha just tervetele juustele, sest siis hakkavad juuksed kiiremini kasvama ja saba on kohevam.”

Väärib märkimist, et täna igapäevaselt blogis Stellarium iluteemadel kirjutanud Stella huvi erinevate toodete vastu sai alguse just erinevaid juuksetooteid testides.

„Mulle meeldivad suured lokid. Need annavad enesekindlust ja hoogu. Kui mul on sirged juuksed, tunnen alati, et midagi on puudu. Aeg on ka seda näidanud, et lokke kandes saavad komplimente just juuksed, seega olen viimastel aastatel pannud rõhu lihtsalõikelistele riietele. Varem pingutasin ikka üle ja nägin välja nagu puudel, kes on baleriinikleidi selga pannud. Nüüd kannan lihtsaid kleite, kuid suured juuksed on osa minust,” tunnistab naine.