1. VEDELSEEP 17.99 Tuul Lab


Top-toode. Ma olen krooniline kätepesija, vähemalt paarkümmend korda päevas, ilma viirusehoiatuseta. Eriti heaks teeb toote see, et seep ei kuivata käsi ning on ülihea lõhnaga, ainsa miinusena võibki välja tuua, et tahaks käsi kogu aeg nuusutada... Aga praegu ei ole see soovitatud, seega rikun siis seadust. Hea töö, Tuul!

2. TUALETTVESI 72.99 Gucci Guilty Love Pour Homme EdT


Gucci parfüüme on mul olnud mitmeid, nendega ei ole võimalik väga mööda panna. Üldiselt eelistan parfüümides küll veidi tumedamaid ja suitsusemaid noote, kuid Guilty on väga mõnus vaheldus, selline kevadiselt värske. Kodust ma ilma parfüümi pealekandmiseta ei välju ning vannitoas kulub valmissättimisele märkimisväärne aeg, nii et I’m Guilty.

3. NÄOMASK 44.99 Glamglow Supermud Glam To Go 50 ml


Mask on praegu popp teema ning sellise mudamaskiga poodi minna oleks päris huvitav kogemus. Eriline maskitegija ma muidu ei ole, aga selle toote kohta oskan öelda ainult häid sõnu, oli tore lapsi ja koera hirmutada ning samas oli näonahk pärast ülimõnus. Nii et mitu ühes, väga hea toode ning kasutan kindlasti edasi.

4. HUULEPALSAM 11.99 Recipe for Men


Huulepalsamiga on mul keeruline, sest mul jookseb juhe kokku, kui tunnen, et mu huuled on millegagi koos. Ainuke, mida huultel talun, on tavaline õunamoos, siiski pigistasin silma kinni ja tõmbasin palsami peale enne koeraga tuule kätte jalutama minemist. Ja ennäe imet – jumala hea oli!

5. VÄRSKENDAV JA MATISTAV NÄOSEERUM 5.90 Dermosil Sport & Sauna


Taas kord jagub ainult kiidusõnu. Ma pole eriline näokreemitaja, aga see seerum täidab kõiki pakendil antud lubadusi. Nahk jääb matt ja sile nagu beebi pepu ning on ka hea lõhnaga. Meeldib kasutada päeval, kui kannan ülikonda, ning nende koosmõjul tekib tunne nagu “I’m baby face and I own the place”.

Jaga
Kommentaarid