Huulte lugemine (mitte huultelt lugemine) - keskendub kujule, suurusele, täidlusele ja amori-kaarele, et paljastada su isiksuseomadusi. Loe ja mõtle: kas peab paika?

Loomulikult täidlased huuled

Ühtlaselt ja loomulikult täidlased huuled, viitab see kuju, et oled empaatiline ning tugeva emainstinktiga. Selliste huultega inimestel on instinkt kaitsta ning nad naudivad seda. Neil on ka väga väike lähedastering ning inimsuhteid väärtustavad nad elus enam kui muud.

Kitsad huuled

Kitsaste huultega naised on introvertsed ja toetuvad kõiges ennekõike iseendale. Neile meeldib mõte täielikust iseseisvusest, ent see ei tähenda, et nende jaoks partnerlussuhted ei toimiks: nad lihtsalt vajavad enam iseseisvust ning meelekindlat kaaslast, kellel väga väljakujunenud harjumused ning hobid, mis jätavad ka talle oma ruumi.

Keskelt täidlased huuled

Inimesed, kelle huulte keskosa on silmatorkavalt täidlasem kui suunurkade poolt, on loomult esinejad. Neile meeldib end ümbritseda teiste inimestega, mitte olla üksi. Tähelepanu keskpunktis olemine on nende eesmärgiks, ent suhtes kipuvad nad olema tähelepanu otsimiseks draama-kuningannad. Ennekõike meeldib neile põnevus ja lustimine, et elust maksimum võtta.

Terav amori-kaar

Ülahuule keskosa ehk amori-kaare kuju ütleb inimese kohta samuti palju. Terava amori-kaarega inimesed on loovad ning nende eesmärk on eneseväljendus igal võimalikul moel. Nad on eneseteadlikud ning muljetavaldava piltmäluga. Nende mõtlemine on kiire, ent see võib kaasa tuua ka teatava impulsiivsuse ja spontaansuse, mis rahulikumat tüüpi kaaslasi peletada võib.

Ümar amori-kaar

Pigem künkaid kui teravaid mäetippe meenutav amori-kaar viitab inimtüübile, kes ärritub kergesti ning reageerib eriti jõuliselt ebaõiglusele ning ülekohtule. Neile meeldib aidata ning nad väljendavad pidevat muret teiste üle.

Hajuv amori-kaar

Defineerimatu amori-kaarega naised on väga vastutustundlikud ning usaldusväärsed, kuid võivad sageli olla ka liiga helded, sest neil puuduvad emotsionaalsed piirid. Nende heldus võib viia aga enda unustamiseni kogu lahkuse juures. Nad haaravad igast väljakutsest julgelt ning on ajaplaneerimisest ning tähtaegadest kinnipidamises ülitublid. Samal ajal kui ülemused kiidavad selle kindlasti heaks, tunnevad eraelus lähiringis olijad end tema kõrval sageli halvasti.

Lihtsalt huuled

Inimesed, kelle huuled pole ei kitsad ega täidlased, amorikaar ei terav, ent siiski nähtav, on tasakaalukad. Nende supervõimeks on lahendada mis tahes teelesattuvaid olukordi ning ülesandeid. Nende loogika teravneb iga uue kogemusega ning nende suurim tugevus on teiste kuulamine. Kuigi neist kiirgab tohutut enesekontrolli, meeldib neile lähiringis naerda ning avada end, kui võimalus on. Suhetes ei ole nad draamanäljased ega nõudlikud, otsides pigem sügavat emotsionaalset lähedust.