„Lauvärvikollektsiooni puhul on hea see, et sa ei pea nendega katsetamiseks olema tunnustatud ilulooja. Nende kasutamine on ülilihtne! Saavutad silmapaistva tulemuse juba siis, kui kannad sädelust silmade sisenurkadesse, ülahuule keskele või ripsmepiirile või kannad seda lihtsalt kergete tõmmetega üle kogu liikuva silmalau,“ selgitas Pat. Seda fakti on nii punase vaiba üritustel kui sotsiaalmeedias tõestanud ka Chrissy Teigen ja Hailey Baldwin.

Metalselt silmapaistva tulemuse loomiseks kasutas Pat Haileyle suitsusilma tegemiseks ja ka tema huultel just kuldset tooni. Must silmalainer alumiste ripsmete piiril aitab lisada konkreetsust ning toob välja nii naturaalse silmavärvi kui lööb kuldse pigmendi laugudel tõeliselt särama. Hailey lisas sotsiaalmeediasse sama jumestusega pildid nii kuldse kui ka naturaalse huuletooniga, tõestades, et sädelevad lauvärvid sobivad tõepoolest igaks eluhetkeks – nii õhtuseks pidustuseks kui päevasteks kohtumisteks. Vaata pilte siit.

Ka Chrissy Teigeni silmalaugusid on just Pat McGrathi sädelevad lauvärvid kaunistanud, kui ta üht New Yorgi auhinnatseremooniat külastas.

Jumestusmaailma ülemaailmne superstaar Pat on mitmeid oma kollektsioone esmajoones tutvustanud moenädalatel. Näiteks 2016.aastal Pariisi moenädalal toimunud Donatella Versace etendusel võis just näha vihjeid sädelevatest lauvärvidest. Kuna moelooja soovis näha sportlikku, kuid modernset ja kergelt futuristlikku jumestust, kandis peajumestuskunstnik Pat modellide nagu Gigi Hadid ja Naomi Campbell silmade sisenurkadesse metalset hõbedat.

Maison Margiela moelaval viidi modellide välimus aga veelgi uudsemale tasemele, võõbates modellide huuled hõbedaseks ning mängides samal ajal ka säravate silmalaugudega.

Allikas: The Daily Mail