Vahet ei ole, kas värvid oma juukseid poevärviga või käid iga paari kuu tagant juuksuris, raha kulub sul selle peale igal juhul. Kui sa otsustad edaspidi enam juukseid mitte värvida, säästad nii mõnegi euro.

2. Su juuksed tunduvad puudutades tervemad

Kuigi juuksevärvid ja värvimise tehnika on aja jooksul paremaks muutunud, kahjustab värvimine siiski juukseid. Kui otsustad, et edaspidi näitad maailmale oma loomulikku juuksetooni, muutuvad su juuksed tervemaks, eriti, kui sa värvitud otsad ka maha lõikad.

3. Kuid võimalik, et neid on keerulisem soengusse sättida

Seda eriti juhul, kui sul on loomult sirged juuksed. Terved, töötlemata juuksed on siledamad, siidisemad ja seetõttu ka rohkem libedad, mistõttu on sul näiteks punutisi edaspidi keerulisem teha.

4. Ja need võivad näha välja hõredamad

Hõredate juustega naised teavad, et juuste värvimine muudab need justkui paksemaks. Paljud otsustavad juustesse ka “triibud” teha, mis jätavad samuti visuaalselt mulje justkui su juuksed oleksid tihedamad ja volüümikamad. Värvimisest loobudes ei saa sa enam neid trikke kasutada.

5. Võimalik, et pead oma juuksehooldusrutiini muutma

Võiks ju arvata, et pead tervete ja värvimata juuste puhul kasutama vähem juuksehooldustooteid, aga tegelikult avastad üsna pea, et pead võtma appi tekstuuri andvad spreid ja vahad, et luua samasuguseid soenguid nagu varem.

6. Sul võib hakata igav

Inimesed kipuvad sageli värvima juukseid, et värskendada oma välimust ja väljendada oma unikaalset stiili ning kuigi loomuliku juuksetooniga kaasnevad mitmed plussid, võib sul paratamatult ühel hetkel igav hakata. See, kas otsustad siis taas juukseid värvida või lased lihtsalt erilisema soengu lõigata, on juba sinu valik.

Allikas: Purewow