Enchanted Eyecream silmakreem

Koori! On levinud arvamus, et kuiva nahka koorides muutub see veelgi kuivemaks. See ei vasta tõele! Koorimine on naha niiskuse taastamisel üks olulisemaid samme. Suvel on nahk eksponeeritud rohkele päikesekiirgusele, mille tulemusena naha niiskustase langeb. Naha tekstuur muutub krobelisemaks ja tekivad kuivad laigud. Siinkohal on abiks nii teralised kui keemilised koorijad.

Puuviljahapetega koorijad sobivad hästi kasutamiseks just nimelt sügisel, kui päikest enam nii palju ei paista. Oma omaduste poolest muudavad nad naha tundlikuks UV kiirguse ees. Happekoorija ei nõua küll füüsilist koorimist, kuid selle mõju on intensiivsem ning sügavamaleminev. Teralisi koorijaid sobib aga kasutada aastaringselt – mõned korrad nädalas koorides aitab see kaasa naha uuenemisele. Koorides eemaldad surnud naharakud, mille tulemusena imenduvad paremini näiteks ka kreem ja seerum.

Hoolda! Õhutemperatuuri langedes muutub õhuniiskuse tase, seda muutust tunneme ka oma nahal. Kuivast õhust tingituna on hea valida rutiini niisutavam näopuhastusvahend, mis ei jäta nahka kuivaks ning kiskuvaks.

Niisutav puhastusvahend aitab säilitada ühtlast jumet ja naha kaitsebarjääri, et külm ilm neid tegureid ei mõjutaks. Igapäevasesse rutiini toob põnevust (ja aitab saavutada ka paremaid tulemusi) näopesuhari. Silikoonist näopesuharja eeliseks on see, et selle hari ei kogu baktereid ja see on nahal õrn. Ka näoharjad erinevad üksteisest funktsiooniti. Saadaval on näiteks nahaanalüsaatoriga näoharjad, et saavutada parem ülevaade naha tervisest ja mõõta niiskustaset. Samuti leidub vananemisvastase toimega näopesuharjasid, mis vähendavad kortsude ilmnemist ja annavad nahale pinguldatuma välimuse.

Foreo Luna mini Magenta näopuhastusaparaat

Niisuta! Niisutuse puhul on võtmesõnaks hüaluroonhape. Hüaluroonhappega näoseerumid, -kreemid ja -maskid on pikemat aega vallutanud ilugurmaanide südameid ning seda ka põhjusega! See on naha loomulikku koostisesse kuuluv hape, mis muudab naha siledaks ja kortsuvabaks. Lisaks kaitseb hüaluroonhape nahka vabade radikaalide kahjustava toime eest ning stimuleerib naha uuenemisprotsesse.

It´S SKIN Hüaluroonhappega niisutav seerum

Hüaluroonhape on oluline naha niiskustaseme säilitamiseks, sidudes rakkude vahel vett. Lisaks näokreemile, on hea anda nahale lisaturgutust ka seerumi näol. Turul leiduvate toodete seas on mitmeid erineva toimega seerumeid – tuleb vaid leida enda eelistustele sobivaim! Nädalasse ilurutiinitasub lisada ka kangasmask – üks 15-minutiline mask on kiire viis toita nahka sügavuti, jättes selle säravaks ja pehmeks.

Purederm Moisture & Nourishing kätemask

Ka keha vajab hoolitsust! Näonaha eest hoolt kandes ei tasu unustada ka kätele ja jalgadele tähelepanu pööramist. Jala- ning käemaskid on suurepärased variandid lisada kodusesse ilurutiini luksuslikkust. Kui suvel kantud lahtised jalanõud on jätnud endast jälje kuivade jalakandade näol, on abi just nimelt pediküürist ja korralikust niisutusest! Maske leidub ka kätele ning need sobivad eriti just ilmade jahenedes – mask on mõnusaks lisasammuks, et tagada sügavam niisutus kui vaid kreemitades.