Milleks me vajame ripsmeid?
Olime varem mõlemad veendunud kunstripsmete kasutajad, aga ühel hetkel muutusid silmad tundlikuks ja õnnetuseks lõi mul isegi allergiline reaktsioon välja. Täpselt ei saanudki aru, millest see olla võis, kas odavast ripsmeliimist või liiga sagedasest kasutamisest. Tagantjärele tarkusena tean, et nii, nagu kunstküüned kahjustavad päris küünt, võivad ka kunstripsmed oma ripsmetele liiga teha – ripsmed hakkavad tasahaaval murduma ja välja kukkuma ning kaotavad nii tiheduses kui ka pikkuses.

Miks inimesel on üldse ripsmed? Ilus? Jah. Aga suurim ripsmete kasutegur on nende kaitseroll. Ripsmed hoiavad silmi tolmu, võõrkehade, higi ja muu sellise eest. Kui aga kasutada sama paari ühekordseid ripsmeid mitu korda, võib juhtuda, et silma piirkonda satub ohtlikke baktereid või haigustekitajaid, mis eelmisest kasutuskorrast ripsmeliimile on jäänud.

Teaduse ja looduse sümbioos
Nii tuligi kunstripsmetest loobuda ja leida parem viis pikkade tihedate ripsmete saavutamiseks. Xlashi ripsmeseerumi otsa komistasime juhuslikult. Hiljem asja veidi lähemalt uurides saime teada, et Xlashi ripsmeseerumist on praeguseks saanud ülemaailmne kultustoode. Brändi mantraks on intelligentne ilu, mis kumab õrnalt, ent selgelt läbi igast pisemastki detailist. Seerumi tootja eesmärk on pakkuda teaduse ja looduse parimat sümbioosi, mis aitaks igal naisel end oma kehas hästi tunda ning loomulikul ilul veelgi rohkem silma paista.

Xlash

Xlashi tooted ühendavad endas tippteaduse ja looduse parimad palad. Toodete koostisosade seast leiab hulgaliselt efektiivseid komponente, mis on saadud keskkonnasõbralike tootmisprotsessidega, ja, mis veelgi toredam, Xlashi tooteid ei katsetata loomadel.

Ripsmeseerumi koostises leidub seitse looduslikku ekstrakti. Teiste seas näiteks astelpajuõli, rosmariinilehtede ekstrakti, päevalilleseemneõli ning veel teisigi ohutuid, ent olulisi komponente, mis kõik kannavad oma osa ripsmete tervise edendamises.

Neist olulisimaks võib pidada biotiini ehk vitamiini B7, mille erilise võime stimuleerida ripsmete kasvu käsikäes keha enda bioloogilise ehitusega avastasid Almea ilumaja teadlased Karolinska instituudis Stockholmis.

Teine võtmekomponent on keratiini tootmist stimuleeriv peptiid müristoüülpentapeptiid-17, mis parandab silmanähtavalt ripsmete tervist ning muudab need tihedamaks ja pikemaks.

Samuti leiab seerumi koostisosade nimekirjast kuldjuureekstrakti, mis stimuleerib karvanääpsu ja soodustab ripsmete kiiremat kasvu, ning inositooli ehk vitamiini B8, mis on tõhus ripsmekasvu soodustav B-grupi vitamiin ja rakumembraanide peamine koostisosa, millel on oluline osa rakkude normaalses funktsioneerimises.

Esimesed tulemused paari nädalaga
Xlashi ripsmekasvuseerumid töötavad käsikäes inimese kehakeemiaga. See tähendab, et tulemused on individuaalsed ja pole üheselt mõõdetavad. Esimesi tulemusi võib märgata paarinädalase kasutamise järel, aga enamasti näeb suuremaid tulemusi pärast neljanädalast kasutusperioodi. Parima tulemuse saavutamiseks soovitatakse nelja- kuni kuuenädalast kasutuskuuri. Xlashi maaletooja Joost-Level OÜ turundusjuhi Angred Lepassoni kinnitusel sõltub tulemus eelkõige sellest, kas seerumit kasutatakse regulaarselt, mitte niivõrd pealekantava seerumi kogusest.

Xlash

Olenevalt inimesest saavutavad ripsmed oma maksimaalse pikkuse ühe-kahe kuu jooksul ning pärast seda peaks seerumi kasutamist vähendama ühele kuni kolmele korrale nädalas ning iga kuue kuu tagant on soovituslik võtta ühe kuu pikkune paus, et ripsmed saaksid puhata.

Kuna hooldustoode on intensiivne, soovitatakse toodet kasutada ainult korra päevas ning seejuures piirduda vaid ühekordse kihiga. Pikaajaline igapäevane kasutamine ei ole vajalik ega soovitatav.

Seerumi pealekandmine on imelihtne. Kõik, kes saavad hakkama ebamäärase lainerijoonega, ei jää ka Xlashiga hätta. Ripsmeseerum tuleks peale kanda õhtul varem puhastatud ja kuivale nahale, silmalao servale, ripsmete ja naha piirile. Soovituslik on seerum nahale kanda õhtul, et aktiivained saaksid oma tööd kõige efektiivsemalt teha. Seerumikuuri vältel võib ripsmetušši tavapäraselt edasi kasutada.

Ripsmeseerum on saadaval kahes suuruses: Xlash Eyelash Serum 3 ml ja Xlash Pro Eyelash Serum 6 ml. Suuremast tuubist jätkub igapäevase kasutamise korral umbes viieks-kuueks kuuks,
väiksemast umbes kaheks-kolmeks. Xlashi tooted on müügil Loverte veebipoes. Ripsmeseerum ja ripsmetušš on saadaval ka firma esinduskaupluses Foorumi keskuses (Narva mnt 5, Tallinn).
Xlashi tooted on valminud Briti ja Rootsi teadlaste koostöös Almea ilumajas Londonis. Almea ilumaja tegutseb aastast 2010. Tooted valmivad Prantsusmaal. Läbi ja lõhki Euroopa bränd, millel on üle nelja miljoni kliendi 27 riigis üle maailma.

Xlash
Jaga
Kommentaarid