Jourdan Dunn
"Kasutan Pixi Glow Tonic näovett. Ilublogid kiitsid seda, Caroline Hirons (tuntud nahahooldusekspert, kes jagab arvustusi ja nõuandeid oma blogis ning Youtube's) kiitis seda ja lihtsalt pidin ka proovima. Nüüd olen sõltuvuses! Armastan tunnet, mille see nahale jätab, samuti on sel tõhusalt kooriv efekt."

Suki Waterhouse
"Reisides kasutan Weleda Skin Food kreemi ja mulle meeldivad need niisutavad käemaskid, mida saab kinnastena kätte panna. Lähed lihtsalt nendega magama ja ärgates tunned end pehmete kätega nagu jumalanna."

Khloe Kardashian
"Ma vihkan õlist tunnet nahal, nii et teen pooride väiksemaks muutmiseks palju. Armastan Origins Clear Improvement söega näomaski, sest see muudab mu naha eriti siledaks. Olen proovinud mitmeid söemaske ja see teeb kõigile silmad ette. Lisaks pooridest mustuse välja imamisele pole see kuivatav nagu mitmed teised söega maskid."

Meghan Markle
Sussexi hertsoginna jumestaja Daniel Martin avaldab, et üks naise kumava naha saladusi on Eucerin Aquaphor kreem, mis on superniisutav ja millega ta lisab ka põsesarnadele kaunist kuma. Sama kreem on muide ka mitmete modellide lemmik ja seda kasutatakse öösiti silmade aluse naha niisutamisks.

Gwyneth Paltrow
"Bioderba Sensibio H2O mitsellaarvesi on parim meigieemaldaja. See on lõhnatu, ei kuivata ega kipita ja eemaldab hõlpsalt kogu meigi. Nahk jääb puhas ja pehme."

Allikad: cosmopolitan.com, harpersbazaar.com