PÕHI

Jumestus­kreem:

Klassikaline lapik pintsel (1.) on parim vedela ja kreemja jumestuskreemi näole maalimiseks. See tagab tugeva katvuse ja sobib väga hästi ka toodete kandmiseks üksikutesse piirkondadesse. PS! Kuna ühtlaselt hajutada on sellise pintsliga keeruline, tuleb vajadusel mõned kohad svammi või teise pintsliga üle käia.

Stippling brush ehk punktiirpintsel (2.)kindlustab kerge ja loomuliku tulemuse, kui soovid vaid jumet ühtlustada. Sobib nii vedelate kui ka kreemjate meigipõhjadega. Sellise pintsliga kantakse toode nahale kiirete ringjate liigutustega. Kasuta julgelt ka kreemjate põsepunade ja pruunistajatega.

Lameda pinnaga buffer-pintsel (3.) on tihedate karvadega ja võimaldab maksimaalset katvust nii vedelate kui ka kreemjate jumestuskreemide puhul. Nii nagu punktiirpintslit, käsitsetakse ka seda ringjate liigutustega, aga meigipõhi saab veatum ja kõik iluvead peidetud. Teine tänuväärt otstarve on hajutamine: kui tunned, et põsepuna või kontuurimispuudri üleminekud jäid liiga konkreetsed, hajuta buffer-pintsliga piirjooni. Tulemus jääb ühtlane ja loomulik.

Puuder:

Kui kasutad jumestuskreemi asemel põhjana puudertoodet, k.a mineraalset, vali tihedate karvadega kabukipintsel (4.), sest see haarab külge enim puudrit ja lubab kiiresti luua ühtlase tulemuse.