1. TERMAALVEESPREI 11.61 Vichy Thermal Spa

Võtan kodust lahkudes alati pudeliga joogivee kaasa – keha peab ju pidevalt vedelikuga varustama, eriti suvel. Naha välispidiseks värskendamiseks katsetasin nüüd Vichy termaalvett ja pean tõdema, et see oli tark tegu, mis päästis suvitamisel kuuma päeva. Nii mõnus lahendus palaval päeval! Eriti meeldib vee udujas tekstuur – ei saa peaaegu arugi, et miskit nahale piserdad.

2. NAHATOONI TÄIUSTAV KREEM KÄTELE JA JALGADELE 39.95 Mary Cohr Ingenious Cream Legs and Arms Care

Tead küll seda olukorda, kui õues on juba soojem, tõmbad kleidi selga ja mõtled, et üldse ei tahaks sukki panna. Aga samas päris paljaste jalgadega ka ei kannata välja minna. Ma ei tea, kus ma elanud olen ja miks mul sellist toodet juba ammu kodus pole, mis naha nõnda kauniks maalib?! See on kerge tooniga niisutav kreem, mis teeb käed-jalad mõnusalt siidiseks ning muudab naha tooni ja tekstuuri hästi ühtlaseks. Suviselt jumekamale nahale lisab ka naturaalse helgi. Boonuseks mõnus lõhn.

3. NÄOVESI 17.99 Joik Anti-Age Illuminating & Brightening AHA Facial Toner

Plusspunktid klaaspakendi eest! Jälgin pidevalt, et tarbiksin vähem plasti. Joik aitab sellele väga kaasa. Mida tähendab AHA, pidin lähemalt lugema. Sain teada, et puuviljahappeid, mis toetavad rakkude uuenemist, teevad naha siledamaks ja annavad sellele tervisliku jume. Tundub täpselt see toode, mida minu eas nahale vaja oleks. Mugav kasutada, eemaldab nahalt päevamustuse ja jätab pärast kasutamist näole hetkeks kerge kihelustunde – ilmselt teevad happed oma tööd. Pärast puhastusjärgset kreemitamist on mõnus värske olla.

4. NIISUTAV PÄEVAKREEM 34.99 Grown Alchemist Hydra-Repair Day Cream: Camellia & Geranium Blossom

Kõigevaba toode? Pikk kirjeldus pakendil ütleb, et igasugu ainete, sealhulgas toksiinide, parabeenide ja sünteetiliste värvide vaba kreem. Kõigevaba see siiski ei ole – järele on jäänud ainult head ja puhtad koostisosad. Kreemituubi pakend meeldib väga. Ma pean näokreemidega ettevaatlik olema, sest väga paljud ei sobi mu nahaga. See kreem tundub esimeste katsetuste põhjal siiski väga mõnus. Õrn, hästi niisutav, meeldiva lõhnaga ja sobib ka aluskreemiks.

5. SILMAMEIGIEEMALDI 19.30 Dr. Hauschka Eye Make-Up Remover

Mul on superhea ripsmetušš, mis aga tuleb maha väga halvasti. Pean seda alati sada korda eemaldama, et silmad täiesti puhtaks saaksid. See meigieemaldi tegi töö kenasti ühe korraga ära. Sobib kasutamiseks naturaalkosmeetika austajatele ja neile, kel armastus õlija koostisega toodete vastu.