2. Vaevled alatasa sellise probleemi käes, kui peale huulte värvimist satub see su hammastele? Õpi selgeks nipp – iga kord peale huulte värvimist pane nimetissõrm suhu ja libista see huulte vahelt välja. „Värvitud“ hambad ei valmista sulle enam kunagi piinlikkust!

3. Kasuta oma lemmikut roosat huulepulka nagu kreemjat põsepuna. Veendu ainult, et hajutad seda põhjalikult.

4. Su lemmiklauvärv purunes? Kui seda tooni sobib ka huultel kanda, siis kogu „lauvärvipuru“ väikesesse konteinerisse, sega see väikese koguse huulepalsamiga ning kanna segu huultele. Tõeline uuskasutus!

5. Tahad pikendada huulevärvi püsimisaega? Võlusõnaks on läbipaistev puuder! Kanna huultele huulevärv, seejärel suru selle jäägid salvrätti. Seejärel „kinnita“ värv, puuderdades huuled läbipaistva puudriga üle.

6. Su huuled on kitsad ning igatsed täidlasemaid? Võta appi peitekreem, kattes sellega huuled ja huuleümbruse piirkonna. Nüüd võta huulte kontuurpliiats ja tõmba (veidi naturaalsest kontuurist väljaspoole) uus kontuur. Täida kontuuri sisepind huulepulgaga või sama pliiatsiga ning viimistle tulemus läbipaistva huuleläikega.

7. Kuidas valida õiget tooni nude-huulepulka? Vali toon, mis on tooni võrra su enda nahatoonist tumedam. Kui sul on väga hele nahk, proovi roosaka alatooniga nude'i; kui sul on veidi tumedam nahk, proovi oranži alatooniga varianti. Kui aga oled loomulikult tõmmu, proovi šokolaadi- ja karamellitoone.

8. Su lemmikhuulepulk murdus? Proovi kaks osa taas kokku sulatada, kasutades selleks välgumihklileeki. Ole ettevaatlik!

9. Hoia oma huulepulki külmkapis, et need toasoojuses (veel hullem kui vannitoariiulil) ei „sulaks“.

10. Pelgad huulepliiatsi kasutamist, kuna kardad, et see jääb liiga konkreetselt näha? Hajuta see enne huulepulga pealekandmist huultel ühtlasemaks, nii jäävad sinu huuled ka siis loomulikuks, kui sul pole aega oma huulepulka õigeaegselt „värskendada“.

Allikad: Cosmopolitan, Harper's Bazaar