"Mida aeg edasi, seda rohkem jään imetlusega vaatama naisi, kes on 40ndates ja 50ndates – see küpsus, elujaatavus, karastus, mis neist kiirgab, on tõeliselt silmipimestav. Olles ise 30, on mul selline tunne, et ma lähengi iga aasta kaunimaks."

Viis tiibetlase harjutust ja muud ilusaladused


Hommikuvõimlemise lülitasin enda ellu alates jaanuarikuust, oma treeneri Steven-Karl Kõivu soovitusel. Nimetatakse ka elu eliksiiriks. Kui teed neid harjutusi iga päev, siis muutud nooremaks, aga kui enam ei võimle, siis vananed topelt kiirusega.

Näonaha puhastus on tähtis ja minu iluarsenali kõige lemmikum ja olulisem bränd, mis mind väga aitas – Biologique Reserche’i tooted.

Uni – ma enam ei häbene ka öelda sõpradele, et kuulge ma tahan magada, sest ilma uneta ei funktsioneeri normaalselt ükski elusolend. Soetasin endale aroomiauruti, kuhu panen sisse enda lemmikut sidrunheina ekstrakti ja see annab magamistuppa spaatunde. Samuti piserdan patjadele üht Taist ostetud värskendavat spreid.

Mul on looduse poolt täidlased huuled antud ja minu arvates on need mu näo ilusaim osa, mille eest ma hoolt tahan kanda. Keha koorimisel on mu lemmikuks HOIA tooted – neil on nii palju erinevaid variante, kullasäraga, kohviga, siis eraldi veel jalataldadele. Super nauding.

Vaatan ikka loodussõbralikkust ja toote sisaldust ning kui eestlased tulevad ikka kvaliteetse tootega välja, siis ma tahan alati proovida ja nende äri toetada.

Igapäevaelus olen aru saanud sellest, et „Less is more!” Toituda tervislikult ja liikuda piisavalt, siis on nahk heas korras, keha mõnusalt toonuses ja energiatase on laes.

Ps! Naerukortsud on super moes 💋