Üks kõige olulisem reegel: parim viis oma kätepealse naha ja küünte eest hoolitsemiseks on neid mitte liigselt kuivatada. See saab alguse hetkest, mil käsi pesed. Selle asemel, et kasutada karmitoimelisi seepe või desinfitseerimisvahendeid, kasuta nahasõbralikuma koostisega seepe, mis on hellemad ja ei kuivata nahka, küüsi ega küünenahku.

2. Investeeri imelisse kätekreemi

Kätepesule peaks alati järgnema kreemitamine, mis hoiab naha niisutatuna ja hooldab küüsi.

3. Ära unusta ka küünenahkasid

Kui proovid küüsi pikemaks kasvatada, on väga oluline hoolitseda ka neid ümbritseva naha eest, mistõttu soeta endale ka spetsiaalselt küünenahkadele mõeldud kreem või õli. See aitab nahka pehmendada ja siluda, tänu millele jääb sulle ka kaunim maniküür.

4. Kasuta tugevdavat hoolitsust või aluslakki

Selleks, et küüned veelgi kiiremini kasvaksid, kasuta spetsiaalseid hooldavaid tooteid, mis muudavad su küüned tugevamaks ja soodustavad nende kasvu.

5. Laki need hiljem ka mõruda maitsega pealislakiga üle, mis takistab sind küüsi närimast

Kui ka sul on komme oma küüsi närida, proovi mõnda ebameeldiva maitsega pealislakki, mis on mõeldud just selle halva harjumuse peletamiseks.

6. Viili küüsi regulaarselt, et need ootamatult ei murduks

Küüneviil peaks sul alati käekotis olema, et saaksid vajadusel ootamatult mõranenud küünt päästa.

7. Proovi ka mõnda toidulisandit

Uuringud on näidanud, et biotiini sisaldavad toidulisandid soodustavad küünte kasvamist. B-vitamiin aitab samuti kaasa nii juuste kui ka küünte kasvule.