Maailmas laineid lööv vaakummasin JuvaLips (121.65, myjuvalips.com) lubab kõigest paari minutiga muuta su huuled vapustavalt täidlaseks. Tegemist on ohutu ja loomuliku viisiga saavutada Kylie Jenneri huuli meenutav tulemus, mis kestab mitu tundi. Kuna masin on pisike ja stiilse välimusega, võid selle ka käekotti pista ja vajadusel suud “kohendada”.

Ülitõhus kodune näohooldus!

Sinu näonahk võitleb iga päev õhusaaste ja muude väliste mõjuritega. Et nahk oleks kirgas, särav, terve väljanägemisega ning nooruslik, tuleb seda hoolikalt ja sügavalt niisutada. Selleks tõi Amway Artistry turule uue ja eksklusiivse koduse näohooldusvahendi Artistry Dermasonic (340.74, amway-estonia.com). Sel on kaks nutikat otsikut: Ultrasonic Blade ja Derma Ion Galvanic. Esimene eemaldab tõhusalt kõik mustusejäägid ning masseerib ja niisutab nahka, et kreemi või seerumi koostisosad saaksid paremini mõjuda. Kasutades 30 000 Hz ultraheli vibratsioone, puhastab see põhjalikult kõik poorid. Seadme teine otsik masseerib mõnusalt näonahka ning aitab viia hooldustoodete koostisained sügavamale naha sisse.

Massaažiga nooreks

Nurse Jamie UpLift (59.42, shop.nordstrom.com), 24 masseeriva kivikesega rull näole, toob välja su naha parimad omadused. Nahk on pärast massaažirulli kasutamist pingul ja selle toon ühtlustunud.