Paul Mitchelli šampoon Forever Blonde

Sulfaadivaba šampoon puhastab õrnalt ja hoiab blondid juuksed heleda, särava ja tervena. See aitab taastada kahjustunud juukseid ja silub nende pealispinda, toimeained on KerActive’i proteiin ja värvohakaõli.

Testis reklaamimüügi projektijuht Kristel Ehavald:

“Uskumatu, kui väikese šampoonitilgaga saab juuksed pestud. Toote lõhn on meeldivalt tagasihoidlik, struktuur siidine ja šampoon ei vahuta pestes üleliia. Pärast pesu ei jää juuksed kahuseks ja neid on lihtne kammida. Meeldib ka toote nägus ja mugav pakend. Kindlasti ka see, et šampoon on sulfaadivaba ja seda pole testitud loomade peal.”

Paul Mitchell Awapuhi niisutav šampoon AWG Moisturizing Lathering Shampoo

Šampoon ei sisalda sulfaate, parabeene ega silikooni. See sobib kõikidele juuksetüüpidele, sh värvitud või keemiliselt töödeldud kiharad. Looduslik metsiku ingveri juure ekstrakt tagab niiskuse, mis tagab juuste kammitavuse ja läike. Ainulaadne keratiiniproteiinikompleks KeraTriplex taastab ja silub kiharaid, andes neile terve välimuse.

Testis projektijuht Marianne Peep:

“Kuna mul on väga tundlik peanahk, saan vaid üksikuid šampoone kasutada, sh seda Paul Mitchelli toodet. Juukseid pestes ei hakanud peanahk sügelema ega tekkinud allergilist reaktsiooni. Eriti meeldis mulle šampooni lõhn, mis oli mõnusalt värske ja suvine, nagu apelsini ja mündi segu. Juuksed jäävad pehmed ja kerged. Ka kammida oli mugav ja ööga ei tekkinud suuri pusasid.”

Cutrini viimistlussprei Suvi

Kerge pihus niisutab ja tugevdab juukseid, jättes need kergeks ja kohevaks. Murakaseemnenektaris sisalduvad antioksüdandid kaitsevad kiharaid väliste stressifaktorite eest. Toode sisaldab UVA- ja UVB-kaitset. Pihusta seda soengusse.

Testis tegevtoimetaja Eia Uus:

“Juuksehoolduses olen kahjuks alati laisk olnud. Šampoon ja palsam on kõik, millega mu kiharad kokku puutuvad. Viimasel ajal olen aga märganud, et juuksed katkevad rohkem ja näevad otstest katkisemad välja. Olen küll paljusid juuksetooteid proovinud, kuid enamik ei sobi mu kiire eluviisiga (nt tuleb vahend juustesse enne väljapesemist kauemaks jätta). Cutrini viimistlussprei on mõnusalt suure n-ö pihustusraadiusega, tagasihoidliku lõhnaga ega tee juukseid raskeks. Eks tõeline mõju avaldub pikemal kasutusel – plaan on seda kasutama jääda.”

Oribe laine- ja läikepihus Aprés Beach Wave and Shine Spray

Juukseid niisutav ja läiget andev pihus puhkusenautijatele, mis võimaldab luua suviselt kergeid ja trendikaid rannalokke. Toode sisaldab rikkalikke taimeekstrakte ja eksootilisi õlisid, mis taastavad päikesest ja mereveest kahjustatud juukseid. Soolavaba koostis ei muuda kiharaid kleepuvaks ega raskeks ning arbuusi-, litši- ja eedelveisiekstraktid kaitsevad juukseid kahjustuste, UV-kiirguse ja juuksevärvi tuhmumise eest. Pihusta toodet rätikukuivadele või kuivadele juustele, töötle kiharaid sõrmedega ja lase neil õhu käes loomulikult kuivada, et saada laineid ja läiget. Pihus on müügil Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Stockmanni kaubamajas, Tradehouse’i kauplustes ning salon+ ja teistes hästi varustatud salongides üle Eesti. Küsi juuksurilt või vaata www.oribe.com.

Hind 39.90 (300 ml)

Testis reklaamikirjanik, näitleja ja laulja Hanna Martinson:

“Mul on loomulikult volüümikad ja lokkis juuksed, mistõttu ei saanud toote tulemuslikkusest kohe arugi. Järgmisel kasutuskorral aga tundsin, kuidas juuksed olid pehmemad ja lokid paremini väljajoonistunud. Kiharad olid kerged ja just-rannast-tulnud-efektiga.”

Macadamia suvesarja Endless Summer šampoon ja palsam

Sulfaadi- ja gluteenivaba šampoon puhastab tõhusalt peanaha ning juuksed soolajääkidest, kloorist ja viimistlusvahenditest. Šampoon niisutab juukseid, eemaldab kahu ja kaitseb karvu murdumise eest. Tootel on ka värvikaitse. Gluteenivaba palsam kaitseb kiharaid niiskuskao ja kahjulike UV-kiirte eest. Palsam muudab juuksed niisutatuks ja pehmeks.

Testis reklaamijuht Iris Öpik:

“Mul on pikad, paksud ja loomuliku lokiga juuksed, millega olen ausalt öelda üsna hädas, kuna blondeerimine on oma jälje jätnud ja kiharad on kuivad. Macadamia Sun & Surfi šampoon ja palsam on mõnusa magusa lõhna ning kreemja konsistentsiga. Šampoon puhastab kergelt ja palsam jätab juuksed pehmeks. Tajusin ka siluvat efekti – minu tavapäraselt karvased lokid said natuke konkreetsema kuju. Igapäevaseks kasutamiseks ideaalsed.”

Paul Mitchelli läikeseerum Super Skinny Serum

Vees lahustuvaid silikoone sisaldav läikeseerum silendab juuksekarva pinda ja liimib lõhenenud juukseotsad. Sobib suurepäraselt keemiliselt töödeldud kiharatele. Toode sisaldab kuumakaitset, kiirendab juuste kuivatamist ja annab neile uskumatu tugevuse ning terve läike.

Testis Anne & Stiili reklaamijuht Helen Silts:

“Kohe, kui päike paistma hakkab, muutuvad minu niigi kuivemapoolsed loomulikud lokid veel kuivemaks. Paul Michelli seerum on asendamatu ilulemmik! Mõnusalt kerge koostisega, kuid samas tõhusalt niisutav. Niisketele juustele kandes harutab see lahti kõik pusad ja muudab need siledaks ning kergelt kammitavaks. Erinevalt paljudest teistest juukseõlidest võib seda julgelt kanda ka kuivadele juustele, sest see ei muuda kiharaid raskeks ega rasvaseks. Ideaalne toode, millega taltsutada kahust soengut.”

Kevin.Murphy taastav süsteem Repair-Me.

  • Repair-Me.Washi taastav šampoon tugevdab juukseid ja puhastab õrnalt peanahka. Papaiiniekstrakti jõuline ensüüm taastab juukseid, kasutades rohelise herne proteiini. Toode annab juustele tagasi sära ja läike. Rikkalikud aminohapped toidavad ja täiustavad kiharaid. Aminohapetel on tugev mõju juuste kasvufaasile juba rakutasandil.
  • Repair-Me.Rinse’i palsamis leiduvad shea- ja aaloeekstraktid kaitsevad rikutud juukseid. See muudab kiharad paremini sätitavaks. Assais sisalduvad lipiidid, vitamiinid ja antioksüdandid koos shea-võiga annavad juustele elastsuse ning sära.
  • Restore’i taastav hooldus. Papaiini- ja ananassiensüümid kombineerituna rohelise herne proteiiniga niisutavad rikutud juukseid. Aminohapped argaaniaõli ja lüsiin, mis on juuste taastamise alustalad, aitavad taaselustada elastsust, tugevust ja niisutust. Kasuta šampooni ja palsami asemel päev pärast juuksepesu. Kanna toodet rätikukuivadele juustele ja peanahale. Jäta see 2–3 minutiks juustesse ja loputa. Kasuta 1–2 korda nädalas.

Testis reklaamikirjanik, näitleja ja laulja Hanna Martinson:

“Kui juuksemaski kiharatest välja pesta, libisevad isegi minu juuksed nagu siidine rätik sõrmede vahel. Väga hea toode, mida julgen ka kahuste juustega inimestele pehme tulemuse saavutamiseks soovitada! Šampoon ja palsamgi olid täiesti imelised. Super stiilsetest pakenditest ei hakka rääkimagi. Soovitan soojalt!”

VAATA KA:

Testime uusi ilutooteid: kuumad meigihitid