The Body Shopi näospreid

The Body Shopi viis värskendavat näopihust niisutavad ja annavad näonahale terve ilme. Kõik tooted on rikastatud orgaanilise Ausa Kaubanduse aaloega, mis rahustab ja niisutab nahka, jättes selle imevärskeks. Spreid sobivad kasutamiseks ka jumestuse peal ja on ideaalsed kuumal suvepäeval käekotti poetamiseks.

Hind 9.50 (60 ml)

Testis Eesti Naise ilu- ja tervisetoimetaja Krista Kiin:

“Tundub, et näospreid on alanud suve absoluutsed must-have-ilutooted! Need niisutavad nahka ja tõstavad tuju ning kui neil on ka mõnus aroom, on paremat värskendust raske ette kujutada! The Body Shopi näopihustel on kõik eelloetletud omadused, boonuseks väikeses (60 ml) mõõdus pudelike, mida on mugav isegi pisemasse käekotti pista. Minu lemmikud on energiat andev mandariiniga näosprei ja pehmendav maasikaga näopihus, mida kasutan vahelduvalt. Ausalt, ainuüksi need lõhnad toovad suvetunde hinge!”

Byphasse’i pihustiga näovesi Face Mist tundlikule ja kuivale nahale

Byphasse’i roosivee ja kummeliekstraktiga värskendav ning niisutav näovesi sobib hästi kuivale tundlikule nahale, aidates hoida jumestuse kauem säravana. Looduslike koostisosadega rikastatud toonik sobib näonaha puhastamiseks, niisutamiseks ja värskendamiseks ning on mõeldud kasutamiseks nii puhtal kui ka meigitud nahal. Tänu pihustile on näovesi hügieeniliselt pakendatud ja säilib kaua. Toode ei sisalda alkoholi, parabeene ega silikoone.

Testis reklaamijuht Iris Öpik:

“Kuna ma polnud varem pihustatavaid nahka niisutavaid ja meiki värskendavaid tooteid katsetanud, ootasin tulemust huviga. Byphasse’i näovesi mõjub palaval suvepäeval ülimõnusalt! Nahal on tunda jahutust ja värskendust. Kui hommikul toodet näole piserdasin, tundsin, et nahk eraldi niisutavat kreemi ei vajanudki. Väga hea leid!”

Guinot’ näo- ja dekolteeniisutaja Brume Hydra Beauté Mist

Igapäevaseks kasutamiseks mõeldud pihus niisutab, värskendab ja annab nahale elujõudu.

Testis ilutoimetaja Reet Härmat:

“Ideaalne näo- ja dekolteeniisutaja. 100 ml pudel mahub käekotti ja sobib kaasavõtmiseks ka lennukisse, kus värskendav ja hoolitsev uduvihm on eriti vajalik. Soovitan soojalt kõigile, kes arvutiekraani taga istuvad ning kuiva kontoriõhu käes kannatavad.”

Byphasse’i meigifiksaator

Byphasse’i meigifiksaator sobib kõikidele nahatüüpidele, aitab fikseerida jumestuse ja hoiab selle kauapüsivana. Pihus jätab nahale nähtamatu kaitsekihi, mis on jumestusekspertide saladus kauapüsiva meigi saamisel. Toode aitab nii peite- ja jumestuskreemil, kompaktpuudril, lauvärvil kui ka huulepulgal kinnistuda. See ei sisalda parabeene, alkoholi ega värvaineid.

Testis juuksur Ly Laidla:

“Testisin meigifiksaatorit erakordselt palaval päeval. Oma rõõmuks tõdesin, et kerge päevameik püsis kaunis ka õhtutundidel. Tootel on tõeliselt mõnus mahe lõhn ja seda on mugav kasutada. Lisaks saan kindel olla, et ripsmetušš ei hakka isegi palavaga pudenema ja huulevärv püsib kenasti kontuurides.”

Image Skincare’i niisutusgeel Hydrating Water Burst

2018. aastal turule jõudnud uuenduslikus geelis on kasutuses Water Bursti tehnoloogia, mis muudab selle nahaga kokku puutudes piisakesteks, maksimeerides niisutust – tulemuseks sametiselt pehme nahk. Tootele annab aroomi apelsinikooreõli, mis on ka väga tugev antioksüdant. Geel sobib kõigile, kelle nahk vajab lisaniisutust.

Hind 49.-

Testis kujundaja Elis Svistunova:

“Toote pakendit uurides hakkas kohe huvitama Water Bursti tehnoloogia, mis muudab geeli nahaga kokku puutudes piisakesteks. Väga põnev! Geel muutub tõesti vedelaks ja imendub sekunditega. Õrn ja värske apelsinilõhn on nii mõnus, et tahaks nägu masseerima jäädagi! Toote imendudes hakkab nahk veidi kipitama – on tunda, et C-vitamiin tõesti turgutab igat rakku. Nägu jääb õhetav ja värske! Ainus negatiivne külg on see, et pärast nädalast kasutamist hakkab geel vaikselt otsa saama (tuub on 59 ml). Geel on nii mõnus, et tahaks seda kasutada lausa mitu korda päevas!”

VAATA KA:

Testime uusi ilutooteid: suvise aja lemmikud