Lieraci vananemisvastane päikesekaitsekreem Sunissime näole, SPF 30

Näole ja dekolteele välja töötatud toode toimib vananemisvastaselt ja nahka tõstvalt ning pidurdab pigmendilaikude tekkimist. Õhkõrn peen tekstuur sulab hetkega ja imendub nahka jälgi jätmata. Kreem annab näole energiat ja aktiveerib päevituse. Sisaldab globaalselt kaitsvat ja toonust tõstvat kompleksi, milles on täielik päikesekaitsefaktorite süsteem ja ainulaadne toonust tõstev kontsentraat (pro-tauriin, hüaluroonhape ja päevitust aktiveeriv peptiid).

  • Täielik päikesekaitsefaktorite süsteem (UVA, UVB, infrapuna ja nähtamatu valgus) on patenditud filtersüsteem, mis kaitseb nahka vananemise tunnusmärkide (kortsud, naha lõtvus, pigmendilaigud) eest.
  • Pro-tauriin püüab kinni UV-kiirtest põhjustatud vabad radikaalid, muutudes seeläbi ise nahas tauriiniks. Naha kaitsebarjäär on tugevdatud, rakkude uuenemine stimuleeritud ja niisutus aktiveeritud.
  • Hüaluroonhape moodustab kaitsva kihi, mis aitab garanteerida, et nahk on intensiivselt niisutatud, sile ja prink.
  • Päevitust aktiveeriv peptiid aktiveerib melaniini tootmist, eesmärgiga saavutada ühtlane ja sügav päevitus.

Testis peatoimetaja Mari-Liis Helvik:

“Esiteks: sel kreemil on nii mõnus suvelõhn! SPF 30 päikesekaitsefaktorit sisaldavad tooted pole varem minu iluarsenali kuulunud, aga see kreem pani mind ümber mõtlema. Toode on rikkalikult niisutav ja mõjus minu kuivale-tundlikule nahale tõelise turgutuspalsamina, mis rikkalikust konsistentsist hoolimata imendus kiirelt. Vajadus täiendavaks päevakreemi kasutamiseks kadus pärast esmakordset pealekandmist. Kuigi tegemist on SPF 30 kaitsefaktoriga tootega, parandab see nähtavalt jumet ja rõhutab sulnilt juba olemasolevat kerget päevitust.”

Davinesi päikesekaitsepulk SU, SPF 50

Tugeva kaitsega veekindel päikesepulk on disainitud kõige õrnemate ja tundlikumate katmata kehapiirkondade kaitseks. Kaitseb nina, huuli, kõrvu ja silmaümbrust. Ideaalne toode käekotis hoidmiseks ja kiireks kasutamiseks, kui päike ootamatult Eesti taevasse otsustab ilmuda!

Testis fotograaf Anu Hammer:

“Davinesi päikesekaitsepulk on mitmekülgne toode, mis mahub kasvõi taskusse! See on hea lõhnaga ja sobib kasutamiseks ka tundlikul ning õrnal nahal. Lisaks avastasin, et see sobib suurepäraselt ka huuli palsami asemel pehmendama, pakkudes ühtlasi päikesekaitset. Hea toode, mida kotis kanda – kunagi ei tea, millal päike kuumama hakkab.”

SesDerma päikesekaitsegeel Repaskin Silk Touch Facial näole, SPF 30

Uudse läbipaistva siidise geelkoostisega päikesekaitse. Kvaliteetsed nahahooldustooted sisaldavad tõhusaid päikeseblokaatoreid. Geel on mõeldud igapäevaseks nahahoolduseks ja samaaegseks naha kaitseks UV-kiirguse eest Kanna läbipaistev geel nahale 30 minutit enne päikese kätte minemist. Päikese käes viibides kanna nahale iga paari tunni järel ja pärast pesemist. Sobib kõikidele nahatüüpidele, on kerge konsistentsiga, kiiresti imenduv ega ei jäta valgeid rante. Kasutajasõbralikkuse tõttu meeldib ka meestele.

Hind 29.- (50 ml)

Testis ostuassistent Urve Oiso:

“Kasutan suvel alati spetsiaalselt näole mõeldud päiksekaitsekreemi, sest muidu on pigmendilaigud kerged tekkima. SesDerma Repaskin teeb naha ülipehmeks ja imendub väga kiiresti. Kreem on mõnusa konsistentsiga ja vaatamata kõrgele päikesekaitsefaktorile nahal nähtamatu.”

Filorga UV-Defence SPF 50+ vananemis- ja pigmendilaikudevastase toimega päikesehooldus

UV-Defence Päikesehooldus, mis sobib kõikidele nahatüüpidele, annab tugeva kaitse, võitleb vananemisilmingute ja hüperpigmentatsiooniga. Tugevad E-vitamiiniga seotud päikesekaitsefiltrid kaitsevad nahka UV-kiirguse ajal vabade radikaalide eest. Humalaekstrakt reguleerib melaniini sünteesimist ja vähendab märgatavalt fotokeemiliste protsesside tõttu tekkivate tumedate laikude nähtavust. Hüaluroonhape ja NCTF aitavad taastada kudesid. Põletikuvastaste omadustega pruunvetikaekstrakt niisutab nahka sügavuti.

Testis juuksur Ly Laidla:

“Kreemi tekstuur pole õline, see imendub hästi ega jäta nahale ebameeldivat paksu kihti. Meeldib toote pehme ja suvine aroom. Tore, et tegu on n-ö kaks-ühes-kreemiga: peale selle, et kaitsen oma nahka päikese eest, toimib Filgora ka vananemisvastase kreemina. Kellele siis ei meeldiks igavese nooruse ja sära assortii nahasõbralikest mineraalainetest, vitamiinidest ning amino-, hüaluroon- ja nukleiinhapetest! Suurepärane toode päikeselisteks päevadeks.”

Guinot’ päikesekaitsetoodete sari Sun Logic

Guinot’ DNA-kaitsega päikesesari pakub iluhuvilistele palju põnevust. Päikesekaitsetoodete UV-kaitse on saadud taimede DNAst. Teadlased on avastanud, et taimne DNA toimib nahas nagu kaitsekilp, ohverdades end naharakkude DNA kaitseks, tulemuseks tugevam ja turvalisem kaitse lõõmava päikese eest. Guinot’ päikesesari ei sisalda mineraalõlisid, parabeene ega kunstlikke värv- ja lõhnaaineid.

Testis jumestuskunstnik Loore Härmat:

“Mul on kergesti päevituv nahk, mis vajab parajalt niisutust. Mulle on oluline, et tooted, mida kasutan, oleksid ökoloogiliselt puhtad, nahasõbralikud ega sisaldaks parabeene. Samuti hindan toodete vananemisvastast toimet. Sarjas Sun Logic on see kõik tagatud. Meeldib, et kreemidel pole tugevat lõhna. Lemmikuteks said vananemisvastane päikesekreem Age Sun silmadele ning näole ja kaelale mõeldud vananemisvastane päikesekreem (SPF 50+) Age Summum. Viimasega kreemitasin ka dekolteed, sest nagu öeldakse: daami nägu lõpeb seal, kus lõpeb dekoltee. Kehale sobis hästi ka vananemisvastane päikesekaitsesprei (SPF 30) Age Sun. Seda oli mugav pihustada ka kohtadele, kuhu käed kreemitama ei ulatu (nt seljale).”

Pupa päikesekaitsekreem Super Face Cream, SPF 30

Mitmefunktsiooniline päikesekaitsetoode, mis kaitseb ja niisutab näonahka ning muudab päevituse intensiivsemaks ja kauapüsivamaks. Kreem imendub kiiresti ega jäta valgeid jälgi. Eksklusiivne Melastim Tech ehk melaniini stimulaator on loodud kiireks ja kauapüsivaks päevituseks. Toode kaitseb UVB-kiirte eest, mis põhjustavad erüteemi ja päikesepõletust, ning UVA-kiirte eest, mis võivad tungida läbi naha ja kahjustada DNAd. Samuti kaitseb kreem infrapunakiirguse eest, mis tungib sügavale nahakihtidesse ja põhjustab vabade radikaalide moodustumist. Toode on vee- ja higikindel, parabeenivaba, dermatoloogiliselt testitud ning hüpoallergiline.

Testis toimetaja Kelly Kipper:

“Kreemil on magus lõhn, mis hajub nahale kandes hetkega. Mulle see sobib, sest ma ei armasta tugeva aroomiga päikesetooteid. Kreem on siidja konsistentsiga ja seda on mugav nahale kanda. Valgeid rante ei jää, ühtlane kaitsekiht aga küll. Veetsin terve päeva õues päikese käes ja saan rõõmuga tõdeda, et nahk pole punetav ega valulik, vaid hoopis jumekas, niisutatud ja kaunilt kumav. Samuti meeldib, et kreemi võib kasutada huultel.”

SesDerma päikesetoodete komplekt, SPF 50

Kinkekomplekt sisaldab päikesekaitsepihust (200 ml) ja päikesekaitsekreemi näole (50 ml). SesDerma Repaskin Transparent Spray SPF 50 sisaldab nahka taastavaid ensüüme. Tegemist on n ö photorepair-tootega, mis taastab fotovananevat nahka. Pihuses leiduv DNAd taastav kompleks neutraliseerib ja ennetab naha päikesekahjustusi rakutasandil. Toode on mugavas pudelis ja jätab nahale värvitu kihi. SesDerma Repaskin Dry Touch Facial SPF 50 on kerge konsistentsiga ja kiiresti imenduv päikesekaitsekreem näole, mis ei jäta valgeid rante. Liposoomne toode kaitseb ja taastab päikesest kahjustatud nahka. Kvaliteetsed nahahooldustooted sisaldavad tõhusaid päikeseblokeerijaid. Mõeldud kasutamiseks igapäevases nahahoolduses ja naha kaitseks UV -kiirguse vastu. Kasutajasõbralikkuse tõttu meeldib ka meestele.

Hind 52. -

Testis fotograaf Anu Hammer:

“SesDerma kreemide komplekt on praktiline, kuna sisaldab tooteid, mida saab kasutada kas näol või kehal. Näokreem on paksema koostisega, mis tähendab, et seda kulub näo katmiseks üsna vähe, ning tummine koostis sobib hästi ka kuivemale nahale. Meeldib, et kreem sisaldab vananemisvastaseid ja nahka taastavaid ensüüme. Kehakreemi juures meeldis praktiline pihustipudel – suuremate kehapindade katmine läheb kiirelt. Kuigi tegu on vedelema kreemiga, jätab ka see naha rikkalikult niisutatuks ja kaitseb tõhusalt päikesepõletuse eest.”

VAATA KA:

Testime uusi ilutooteid: sooja aja juuksehooldustooted