Kerge metalne toon. Miks mitte lüüa suvisel ajal oma küüned särama. Proovi metalset roosat või mõnda muud metalse helgiga tooni. Sellest õhkab kargust ja värskust.

Päikeseloojangu oranž. See läikiv mandarinikarva oranžikas toon on soe ja kutsuv. Oled inimene, kellele meeldib nautida päikeseloojanguid? Pole muret, sest selle värviga on imeline ja romantiline päikeseloojang iga su sõrme otsas. Usu, et seda pannakse tähele juba kaugelt.

Tulipunane. Pole kedagi, kelle enesekindlust tulipunane toon ei tõstaks. Läikiv tulipunane on sõna otseses mõttes kuum toon. See särab ise ja paneb nii sinu kui ka teised su ümber särama.

Tagasihoidlik beež. Kui tunned, et tulipunane pole päris sinu rida, võid eelistada ka tagasihoidlikku beeži. See on ajatu toon, mis sobib olenemata vanusest ja näeb alati šikk välja. Lisaks sobib tagasihoidlik beež erinevate nahatoonide ja riietusega, mistõttu on see küllaltki universaalne.

Põletatud oranž. Kergelt maalähedane põletatud oranž on just kui päikeseloojangu oranži vanem õde. Ta on rahulikum ja tasakaalukam, ent temas peitub just kui mingi salapära. See on segu unikaalsest pruunist ja burgundia alatoonidest.

Pärljas aprikoos. Pastelsed toonid ei kao kuskile. Vähemalt mitte niipea. Selle asemel, et kasutada kogu aeg samat sügavroosat tooni, mida oled juba keskkooli lõpust saati eelistanud, proovi midagi uut. Selleks võiks vabalt olla pärljas aprikoositoon.

Sädelev pärljas roheline. See on õrn roheline, mis sädeluseta oleks liialt tuim ja igav. Just sädelus annab sellele aga hoopis uue nurga ja lisab glamuuri. Miks mitte!

Sädelusega lõheroosa. See imeilus suvine toon sobib peaaegu kõikide nahavärvidega. Eriti suvel! Tegemist on ajatu tooniga, mis sobib olenemata vanusest. Kahtlemata väärt proovimist!

Tolmune tumesinine. See ei pruugi tunduda küll suvine toon, aga miks mitte? Mõtle kui hästi sobiks see kergelt jumeka nahatooniga. Lisaks ütleb see sinu kohta, et oled julge. Proovi, äkki sobib sulle ja leiad enda jaoks miskit uut.

Mündine merevaht. Et mis see siis ikkagi on? Kujuta ette tavalist mündirohelist, aga nüüd lisa sellele kreemjas ja pehme vaht. See on õrn, see on suvine. Ja mis veelgi parem, kui sulle meeldib nautida kuuma suvepäikest, siis ole mureta. Mündine merevahutoon sobib igat tooni ihuga.

Säravvalge. Kui tahad oma päevitust eriti kiirelt esile tuua, siis eelista säravvalget. See on puhas, kaunis ja värske. Täpselt nagu suvi. Sinna juurde sobib ka mõni kaunis valge kleit.

Rikkalik fuksiaroosa. Proovi, kas suudaksid sellesse tooni mitte armuda. Vaevalt, et see õnnestub. Fuksiaroosa on niivõrd värske ja atraktiivne, et sellest on tohutult raske mööda vaadata. Juba pilk fuksiaroosadele küüntele tekitab õige ja mõnusa suvetunde.

Sinepikollane. Jah, nime järgi ei pruugi esmalt tunduda, et tegemist on mõne eriti ahvatleva tooniga. Aga on! Sinepikollane on suvi, kuum, nooruslik ja sobib ülihästi su kauni päevitunud nahaga.

Metalne roosa. Ilmselgelt käib suvevärvide juurde roosakaskuldne toon. Sellel aastal on selleks kergelt jäine ja värske metalne roosa. Ühtpidi soe, teisalt aga külm ning palaval päikesepaistel päeval mõnusat jahutust pakkuv.

Allikas: Marie Claire