Hoolimata sellest, kas su juuksed on normaalsed, õhukesed, sirged, lokkis või hoopis isemoodi, tähendab vihmane ilm tavaliselt kahusust. Juuksehooldusbrändi Sexy Hair loominguline juht Rafe Hardy soovitab kahususe vältimiseks kasutada kerget juuksevahtu või juuksegeeli kogu juuste ulatuses. See sulgeb juuksekarvad niiskusele.

Eelista kerget jumestust

Vihmase ilma korral on veekindel ripsmetušš ja silmalainer igati loogilised valikud, kui tegelikult tasuks kergemad jumestustooted valida kogu näo ulatuses. Kuulsuste jumestuskunstnik Paul Innis soovitab niiske ilmaga vältida raskeid jumestuskreeme ja eelistada kergema katvusega tooteid.

Haara abimees kaasa

Kuigi vihmavari on kohustuslik, et kaitsta end märjakssaamise eest, on tark tegu kasutada spetsiaalseid juuksespreisid, mis kaitsevad kiharaid liigse niiskuse eest. Pista minisuuruses toode endale käekotti - nii saad päeva jooksul juukseid talitseda. Ekspertide sõnul võib häda korral proovida ka niisutava kätekreemiga juukseid kontrolli alla saada.

Hajuta meik korralikult

Jumestuskunstnik Paul Innis paneb südamele, et niiske ilmaga meik kindlasti korralikult hajutatud saaks, mittte lihtsalt paksu kihina näole ei jääks. Selleks on hea appi võtta näiteks meigikäsn.

Allikas: StyleCaster

Jaga
Kommentaarid