Seda trendi oli märgata nii moelavadel — Khaite, Zadig et Voltaire ja Celine — kui ka suurimate moepealinnade tänavatel enne, kui need koroonaviiruse tõttu inimtühjaks jäid. Lisaks armastavad altlaienevaid teksapükse tänavastiili staarid nagu Mary Leest ja Veronika Heilbrunner. Kanna neid ketside, madalate loafer-stiilis kingadega või sandaalidega, et üldmulje oleks lõõgastunud ja mõnusalt vaba.

Celine SS20

2. Tapeedist inspireeritud mustrid

Kodusisustus ja mood on alati käinud teatud viisil käsikäes ning trendid, mis on popid ühes maailmas, kanduvad kindlasti üle ka teise. Ja selgubki, et 60ndatele omased suured lilleõied, sinise-valgekirjud kreekapärased keraamilised plaadid ja muud mustrid, mis tavapäraselt on kaunistanud meie seinu, sobivad ideaalselt ka rõivastele. Mida peenem on muster, seda kaunim ka kangas ja kui julgemad tõmbavad selga mustrilise kleidi, siis tagasihoidlikumad võivad seda trendi kanda näiteks peapaela kujul.

3. Arhitektuurist inspireeritud rihmikud

Kui möödunud aasta kõige trendikamad jalanõud olid võimalikult minimalistlikud, siis disainerid nagu Tibi ja Ulla Johnson on nüüd otsustanud olla ekstra loomingulised ja täiustada oma rihmikuid kavalate detailidega nagu võlts-varbasõrmus või kandiline kinganina. 2020. aasta rihmikud on sama elegantsed nagu nende eelkäijad, aga disainerid on nüüd rohkem detailidele keskendunud.

4. 90ndate õlakotid

Selle lihtsa trendi naasmine juhtus kohe kindlasti tänu Diori moemajale, kes tõi esimesena 2018. aastal tagasi 90ndate mudelist inspireeritud käekoti, mis sai kohe moemõjutajate suureks lemmikuks. Üsna pea peale seda jõudsid müügile ka Prada ja Louis Vuittoni moemajade versioonid klassikalisest poolkuukujulisest õlakotist ning nüüd oleksid seda stiili kotid justkui iga naise gardroobis esindatud.

5. Põlvedeni Bermuda-stiilis püksid

Sel kevadsuvel armastavad naised üleüldse pikemaid lühikesi pükse kui viimastel aastatel, aga Givenchy ja Altuzarra kollektsioonide hulgas võis silmata midagi eriti köitvat: põlvedeni ulatuvaid Bermuda-stiilis pükse, mis sobivad ideaalselt ka kontoris kandmiseks. Eriti julged ja enesekindlad naised kombineerivad need stiilsed püksid veel pintsakuga.

Givenchy

Allikas: PureWow