Tomp lisas, et nii jalanõude kui ka kottide puhul kasutatakse ökoloogiliselt toodetud materjale. „Uued tooted valmistatakse kangast, mille tootmisel on kasutatud päikeseenergiat ning ketside tallad on valminud käsitööna naturaalsest lateksist - heveapuupiimast,“ selgitas Tomp.

Sarnaselt jalanõudele on ka TOKU kotid stiilselt funktsionaalsed. „Ruudukujulist kotti luues sai silmas peetud toimekat linnainimest, kes lahkub kodunt varavalges ja naaseb hilisõhtul. Kott mahutab kõik päevaks vajaliku ning sellele on olemas ka turvalukk,” kommenteerib seljakoti olemust Tomp.

Uute toodete värvigamma on maalähedane, efektiks on koti sangad suviselt kollased ning iga ketsipaariga tuleb kaasa kaks paari paelu, millest ühed on samuti kollased.

TOKU on 2017. aasta kevadel turule jõudnud Eesti moebränd, mis pakub mugavaid ja kvaliteetseid jalanõusid ning aksessuaare disainiteadlikule inimesele. Seni valminud kingamudelite hulka kuuluvad Piibe Tompi disainitud Helsinki, Tokyo ja London ning Kristiina Nurki disainitud Berlin. 2017. aasta jõuluhooajaks valmisid ka Tompi disainitud sussid Brussels, Bern ja Budapest.

Kõik TOKU tooted valmivad käsitööna Võrumaal OmaKinga vabrikus, mis tegutseb 1993. aastast, kuid jätkab jalatsivalmistamise peretraditsioone juba aastast 1927.