Nii, nagu juba mainisime, ei armasta ketse vaid tavainimesed, vaid ka kuulsused on hakanud mugavate jalanõude kasuks otsustama. Näiteks esitennisist Serena Williams kandis uhkusega ketse ka maikuus toimunud prints Harry ja Meghan Markle’i kuningliku pulma järelpeol ning posititas endast ka video, kus tema jalas säras paar Valentino ketse ja mille alla ta kirjutas: “Väheteada fakt: ma kannan sageli oma õhtukleitide all ketse.”

Kontsakingadest loobumisel on tegemist ka omamoodi protestilainega, sest näiteks maikuus otsustas näitlejanna Kristen Stewart Cannes’i filmifestivali punasel vaibal kontsakingad jalast võtta, kuigi sealsetes reeglites on kirjas, et naised peavad neid kandma. Käes on #MeToo ajastu, mil naised on otsustanud haarata rohkem võimu ja selleks võib olla ka pealtnäha tühipaljas žest kanda kontsade asemel mugavaid ketse.

Olgem ausad, kuigi kõrged kontsad muudavad jalad sihvakamaks ja sageli suudavad sind panna end enesekindlamalt tundma, siis juba paari tunni möödudes on nendega kõndimine pigem valus kui mõnus ning pole midagi paremat, kui pärast pikka päeva kontsadel, saab tõmmata jalga hoopis ühed mugavad ketsid. Õnneks on tänapäeval olemas ka väga stiilseid ketse, millega võid otse kontorist peole minna või vajadusel ka ohu eest ära joosta.