1. Valge liivablond

Stilist Stephanie Brown ütleb, et blondidel tasuks oma kiharatesse lasta praegu valgeid liivakarva salke teha ja seda just näo lähedale. "Värv on pisut julgem, aga mitte nii ekstreemne kui täiesti plaatinablond." Kui sul on külmem nahatoon, siis võta eeskuju Ashantist. Kui nahatoon on pisut soojem, siis katseta kreemisemat blondi tooni.

2. Kuldne roos

Näitleja Elle Fanning näitab ette juuksetooni, mis on endiselt populaarne ka sel aastal. Toon sobib igale juuksevärvile, aga kõige lihtsam on sellega anda varju heledamatele salkudele.

3. Monotoonne must

Kui soovid jääda brünetiks, siis on õnn sinu poolel! Modell Kendall Jenner näitab ette selle aasta ühe popuma tooni. "Säravad monotoonsed toonid on sel aastal hitid," ütleb kuulsuste juuksur Gabriel Samra. Tagasitulekut teevad läikivad sinise varjundiga mustad toonid.

4. Päikesetõusu punane

"Sel suvel on tumedam punane värv neutraalse poole peal," ütleb juuksur. Klassikaline punane värv on saanud vaskse alatooni, mis on laenatud päikesetõusust. Päikesevalguses paistab selline toon eriti ere ja kaunis, ilma, et näeks välja liiga vaskne või neoontooni.

5. Troopiline pruun

See neutraalne ja soe pruun toon on saanud omale hüüdnimeks "Troopiline pruun" ning sobib hästi keskmisele ja tumedamale brünetile nagu modell Emily Ratajkowski. See lisab näo ümbrusesse heledat soojust, olemata liiga soe või punakas.

6. Nahatooni balayage

Modell Sofia Richie nahatooni juuksevärv on pehme ja virsikukarva alatooniga. Balayage stiil annab blondidele juustele sügavust. Õige tooni leidmiseks soovitab stilist näidata oma juuksurile lemmikut nude-tooni huulepulka, et ta saaks sellest lähtuda ja sarnase tooni ka juustele leida. Juuksevärvi tasub värskendamas käia iga 4 kuni kuue nädala tagant.

7. Maasikakarva limonaad

Võta eeskuju 60ndate ja 70ndate maasikatooni blondidest juustest nagu seda on teinud näitlejanna Amy Adams. Kui sul juba on helepunased juuksed, siis lisa sinna kuldseid salke nagu saadaksid maailmale sõnumit, et veedad palju aega päikese käes. Kui sul on tumedamad juuksed, siis palju juuksuril teha heledaid salke, et saaks siis nad punakaks toonida. Kui sul on blondid juuksed, siis palu juuksuril lisada heledaid maasikakarva salke.

8. Varjutatud juured

Need, kes ei jaksa iga natukese aja tagant värvi värskendamas käia, võiksid katsetada tumedaid juuksejuuri nagu tõsielutäht Khloe Kardashian. Tumedamad juured on väga head varjamaks halle juukseid. Tasuks ka kasutada poolpüsivärvi, mis teeb väljakasvu lihtsamaks.

9. Kõrge ombre

Sel suvel valmistu nägema tumedaid blonde juuksejuuri, mis sulavad sujuvalt üle meeblondiks. Sellised neutraalsed toonid sobivad paljudele, sest ei ole ei külmad ega soojad. Küsi oma juuksuri käest ombre-stiili, mis ulatub kõrgele – see lisab näole ekstra koguse heledust.

Allikas: Cosmopolitan