1. Kasuta ainult kulmupintsete

Kuigi sul võib tekkida kiusatus katsetada ka vaha või niiditamist, proovi sellest siiski hoiduda ja jää kulmupintsetide juurde. Ole ettevaatlik ja kitku karvakesi karvakasvu suunas. Lisaks kitku vaid kulmude vahelt, laubalt, kulmu ja juuksepiiri vahelt ning ülemistelt laugudelt ning püüa mitte liiga hoogu minna. Jäta suurem kujundamine ekspertidele.

2. Trimmi karvakesi pisikeste kääridega

Enamik inimesi ei tule selle peale, et kulmukarvakesi tuleks ka pisikeste kääridega trimmida, aga see muudab nii mõndagi. Kasuta kääre, mis ongi mõeldud spetsiaalselt kulmukarvakeste trimmimiseks ning lõika kõige pikemaid karvakesi lühemaks ükshaaval, et mitte liiga palju ära trimmida.

3. Pea meeles: vähem on rohkem

"Kui avastad, et oled ühe kulmuga pisut üle piiri läinud, peatu kohe," soovitab Healy. "Ära proovi mõlemat kulmu parandada, muutes ka ilusama kulmu koledamaga sarnaseks." Seni, kuni sa ei saa salongi minna, paranda tulemust pigem meigi abil.

4. Jäta oma kulmud rahule!

Spetsiaalselt kulmude kujundamiseks loodud meigitooted võivad imesid teha, mistõttu, kui tunned, et sa ei ole valmis oma kulme ise kitkuma, siis ära teegi seda. Lase neil hoopis võimalikult palju kasvada, et pärast oleks eksperdil võimalik sulle eriti kaunid kulmud kujundada.

Allikas: Popsugar