Eesti mees naljalt ülikonda selga ei taha panna, kuid siin pole küsimus selles, et ei raatsitaks ülikonda soetada või ei osataks oma heaolu väärtustada. Pigem on probleem kehvas kogemuses, nii istuvuse kui materjalide valikute poolest. Oma kehaehituselt sobivad väga vähesed mehed standardmõõtutesse ning paraku on levinud veel kehvem standard kasutatavate materjalide osas, mis sageli on odavad ja ei hinga,“ ütles tänaseks ligi 300 ülikonda valmistanud Veiko.

Aastatega on Errieri ümber koondunud omajagu fänne, teiste seas tipp-investor Jaak Roosaare ning Genka (Henry Kõrvits). Suurim ülikond on valminud 2,08 meetri pikkusele mehele ning kõige pisem klient on olnud kõigest 3-kuune.

Staapli 3 asutaja, briti kunstiärimehe Mark Gaski sõnul tõestab Errieri ja galerii-kohviku sümbioos seda, kuivõrd hästi sobivad omavahel maali- ja rätsepakunst. „Küllap sobib meie koostööd kirjeldama inglisekeelne termin bespoke, mis tähendab otsetõlkes kõnekat, midagi ütlevat. Fakt, et nüüd saavad meie kliendid samaaegselt nautida kohvikumiljööd, kunsti ning võimalust tellida endale individuaalne rätsepülikond, räägibki iseenda eest,“ ütles Gask. Pikaaegse kogemusega kunstiärimehe sõnul oli talle koheselt selge, et nii Errieri kui Staapli3 ärimudelid ning eetosed sobivad omavahel ideaalselt.