Hea vahepala, mis mahub ka väiksesse käekotti
Kollageenijoogid Collibre Beauty ja Active


Pakendatud väikesesse pudelikesse, mida on äärmiselt mugav kaasa võtta ja sobival ajal tarbida. Sisaldab 10 grammi (10 000 milligrammi) merelist kollageeni, aga lisaks ka valku ja vitamiine. Seega on see tõeliselt väärtuslik vahepala pärast trenni või mõnus amps hommikul ja lõunal. Beauty on mõeldud nahale, juustele ja küüntele.

Active aga liikuvale inimesele või neile, kelle liigesed vajavad lisatuge. Näiteks on uuringutega tõestatud, et kollageenil on võrreldes glükosamiiniga liigesevaevuste korral umbes 20 protsenti parem toime.

Mahla või hommikupudru sisse segamiseks
Pulbrid Fincollagen Beauty ja Active

Üks soodsamaid kollageene. Kuna pulbrid on maitsetud, lahustuvad need vees ja mahlas hästi, mis on suureks eeliseks näiteks väga valivatele või maitsetundlikele inimestele. Peale selle sobib neid segada ka hommikupudru sisse. Kõige mugavam on toodet kasutada kodustes oludes, mõõtes iga kord välja enda jaoks sobiva koguse.

Kaalujälgijate lemmik
Geelipakikesed Dermanutrix Drinkable Collagen


Väga mugavad väikesed geelipakikesed. Ava vaid pakk ja tarbi hapukat granadillimaitselist geeli otse pakist või sega vee või mahlaga! Pisikest pakki on mugav pista käe- või trennikotti ja tarbida just siis, kui selleks sobiva aja leiab. Üks pakk sisaldab 5 grammi (5000 milligrammi) merelist päritolu kollageeni, mida peetakse kvaliteetseimaks ja inimesele kõige paremini omastatavaks kollageeniks. 5 grammi on optimaalne sobiv päevane kogus, sest soovituslik päevane tarbimiskogus jääbki 5 kuni 10 grammi vahele. Ei sisalda suhkrut ega liigseid kaloreid, mistõttu on see sobiv ka kaalujälgijatele.

Midagi maiasmokkadele
Ilu- ja liigeseampsud Eternal Youth


Kes ütles, et komm on tervisele halb? Neile tuleb tutvustada uut ja vahvat viisi kollageeniga maiustada – Eestis valminud Eternal Youthi kollageeniga ilu- ja liigeseampsud on mugav ning maitsev viis kasulikku kollageeni tarbida ja samal ajal magusaisu rahuldada. Iga amps sisaldab 1 grammi kollageeni ja 10 milligrammi C-vitamiini ning päevas võiks tarbida kuni kolm ampsu. Valikust leiad mõnusalt mustasõstrased iluampsud ja särtsakalt sidrunised liigeseampsud. Need, kes on proovinud, ütlevad, et keeruline on vaid kolme kommiga piirduda, sest need on lihtsalt nii maitsvad.

Artiklis mainitud kollageenitooted leiad rosena.ee e-poest soodushinnaga juuli lõpuni. Erikampaania raames anname kõigile vähemalt 40 euro väärtuses tellimustele kingituseks kaasa Biotopix Photoprotecti noorendava kaitsekreemi. Lisaks leiab valitud sortimendis tooteid ka Tradehouse’i, PRO Kosmeetika ja Beautyfori kauplustest ning suurematest apteekidest.

Jaga
Kommentaarid