JÄÄR

Jääradele meeldib silma paista ja nad ei karda proovida trende, mida paljud teised ehk pelgavad. 2020. aasta suvi on seega neile justkui loodud. Ja millist trendi Jäärad proovida võiksid? Eks ikka neoonseid värvitoone.

SÕNN

Sõnnid armastavad luksust ja parimaid asju, mida elul pakkuda on, mistõttu puhvis varrukate trend on mõeldud just neile. See on ka üks kõige lihtsamaid trende, mida proovida: vaheta lihtsalt oma tavaline t-särk pilkupüüdvate varrukatega versiooni vastu välja ja oledki valmis!

KAKSIKUD

Kaksikud nautisid kevadist sotsiaalset isolatsiooni väga, sest neile meeldib lihtsalt vooluga kaasa minna ja samas ka omaette hoida. Ja milline trend on selleks ideaalne? Lühikeste dressipükste oma muidugi! Soojade ilmadega ei taha kuidagi pikki dressipükse jalga panna ja selleks on lühikesed püksid ideaalsed.

VÄHK

Vähid on tuntud oma emotsionaalsuse poolest, aga nad on ka väga armsa ja naiseliku loomuga ning ülimalt usaldusväärsed. Seetõttu on suvine babydoll kleidi trend nendele justkui loodud.

LÕVI

Lõvid on väga tasakaalukad ja enesekindlad inimesed ehk siis milline trend karjub "mind ei huvita" kõige kõvemini? Üleni linasesse riietumine muidugi!

NEITSI

Neitsidele meeldivad klassikalised riideesemed, mistõttu on trende neile raske maha müüa, sest tegemist peab olema millegi praktilise ja mitmekülgsega. Seetõttu sobib Neitsidele just valgete päikeseprillide trend. Need on neutraalsed ja mitte liiga erilised, mistõttu saab selle trendiga veel kaua kaasas käia.

KAALUD

Kaalud ei suuda kunagi otsustada, millise trendiga kaasa minna ja millisega mitte. Seetõttu sobib neile ideaalselt midagi, mida saab igal pool kanda: rihmikud! Kanna neid päeval ja õhtul ning sa ei pea enam kunagi mõtlema, mida jalga panna.

SKORPION

Skorpionid vajavad trendi, mida iga teismeline linnatänavatel ei kanna. Midagi, mida kannavad vaid need, kes moemaailmas toimuvaga päriselt kursis on. Vastus? Šikid Bermuda-stiilis lühikesed püksid.

AMBUR

Amburid leiavad oma enda vaste iga hooaja parimatele trendidele. Nad ei karda midagi ja nad lausa peavad tähelepanu keskpunktis olema. 2020. aasta suve trend neile: midagi läbipaistvat, millega nad saavad mängida.

KALJUKITS

Kaljukitsed on ambitsioonikad ja distsiplineeritud, mis tähendab, et nad on valmis soetama oma garderoobi juurde midagi, mis vajab palju hoolt. Erinevate tikandite ja pisikeste detailidega pintsilised esemed on miskid, mis sobivad just neile.

VEEVALAJA

Veevalajad on alati valmis lõbutsema ja ei karda seetõttu kunagi ka erksavärvilisi riideid või midagi, mis on ehk mõne jaoks liiga pilkupüüdev. Suvised teksariidest pükskostüümid on neile ideaalsed.

KALAD

Kalad on hoolivad, empaatilised ja tundlikud inimesed, mistõttu neid ei köida üleni mustad riided ega ka liiga pilkupüüdvad trendid. Selle asemel valisime neile välja kudumitrendi, mis aitab neil endale sobival viisil silma paista.

Allikas: The Everygirl