Palavus ja niiskus võivad luua eksiarvamuse, et naha niisutamine on suvel irratsionaalne ja seetõttu loobud enne meikimist näo kreemitamisest.

Niisutatud nahk on tegelikult püsiva meigi üks võtmetegureid. Nahk, mis on liiga kuiv, toodab rohkem rasu ja see tähendab läikivat nägu juba keset päeva.

Soovitame suvel kasutada võimalikult kerget näokreemi, hästi töötab näiteks geeljas päevakreem, millel on väga õhuke tekstuur.

Eelista matti meigitulemust

Me oleme samuti särava ja nooruslikult kiirgava meigi fännid. Siiski, higikindlat tulemust soovides eelista matti väljanägemist. Sära saavutad päikese käes higistades nii ehk naa.

Kui sul on probleeme liiga rasuse nahaga, soovitame kasutada siidiseid ja õlivabu tooteid. Soeta endale matistav meigialuskreem ja kerge tolmpuuder, millega problemaatilisi kohti tupsutada.

Meigipõhi ehita üles õhukeste kihtidena

Kuumadel suvekuudel kehtib kindlasti ütlus: "Vähem on rohkem!" Paks meigikiht võib higiga segunedes näkku, eriti kortsudesse kuhjuda ja seetõttu soovitavad jumestuskunstnikud kanda baasi (olgu sellesks meigialuskreem, BB- või CC-kreem) ja jumestuskreemi näkku paberõhukeste kihtidena. Mida õhemad on kihid, seda väiksema tõenäosusega meik sulab, kuhjub või kulub näost maha.

Paks meigikiht näeb ebaloomulik välja ja selle alla kogunevad kahjulikud bakterid, mis võivad tekitada aknet ja ärritust. Õhuke ja hingav meik hoiab puhtana poorid ja väldib liigse rasu teket.

Kasuta meigikäsna näo matistamiseks

Keera kuiv ja puhas meigikäsn õhukese salvrätiku sisse ja tupsuta sellega rasuseid kohti. Meigikäsna salvrätikusse mässimine tagab hügieeni.

See tehnika ei lisa su näkku rohkem meiki, vaid kinnitab olemasoleva meigi taas õigesse kohta ning eemaldab üleliigse rasu. Tupsuta oma nägu kergelt üle ja oled taas tegudeks valmis!

Kombineeri tavalist ja veekindlat ripsmetušši

Ka parimad meist on kokku puutunud n-ö "pesukaru välimusega". Selle vastu aitab tavalise ja veekindla ripsmetušši kombineerimine. Paljud veekindlad ripsmetuššid teevad oma tööd lihtsalt liiga hästi — õhtul toote näost maha pesemine on paras väljakutse!

Lisa ripsmetele paar kihti tavalist ripsmetušši ja kinnita see ühe kihi veekindla ripsmetuššiga. See tehnika tagab kauapüsivad, kaunilt eraldatud ripsmekarvad. Tavalise ripsmetušši kiht muudab mugavaks meigi eemaldamise.

Kokkuvõtteks: Ilusaid suvepäevi veel tuleb! Katseta meie lemmikuid nippe ja astu hilissuvistele üritustele vastu meigiga, mis elab üle nii päikese, kuuma kui ka pikad ööd väljas tantsides!

Allikas: MindBodyGreen