Ripsmeseerum töötab alati


Reet Härmat ütleb, et toitumine on kõige alus. "Kui hakkasin tarbima toidulisandeid, mis tõepoolest imenduvad, muutusid nii näonahk kui ka kulmud, ripsmed ja juuksed palju ilusamaks. Samas on minu parimad ripsmete abimehed olnud seerumid."

Meigikunstnik teab omast kogemusest, et selle ainsa ja õige ripsmeseerumi leidmine võib aega võtta. "Olen testinud kõikvõimalikke ripsmeseerumeid, mida pakutakse nii Eestis kui ka välismaal. Osad ripsmekasvu soodustavad seerumid muudavad aga silmad tundlikuks ning sellega peavad arvestama just tundlike silmadega naised. Samas leidub igaühele see õige toode – vahel nõuab see rohkem testimisaega ja alati tasub teiste kogemusi kuulata."

Reet Härmat mainib, et ripsme- ja kulmuseerumite pluss on see, et tooted tõesti toimivad. "Kui olen ise neid testinud ja seda teemat klientidega arutanud, siis kõigil on positiivsed kogemused."

Kiika oma kosmeetikakotti


Kõige tähtsam on aga see, et ilusate ripsmete nimel saab ise palju ära teha. Reet Härmat ütleb, et alati tasub vaadata üle oma kosmeetikakoti sisu: millised tooted sealt vastu vaatavad? "Tänapäeval on ripsmekasvu soodustavaid ripsmetušše, mis mõjuvad imeliselt. Aeg-ajalt võib teha aga hoopis ripsmetuši vaba päeva."

„Tasub meeles pidada, et kulmude keemiline värvimine ja koolutamine mõjutab ripsmete tervist ja kuivatab neid. Kosmeetiku juurde minnes tasub seda alati arvesse võtta." Need, kellel on püsiripsmed, peaksid arvestama, et liim avaldab mõju nii oma ripsmetele kui ka launahale. "Kui inimesed väga soovivad püsiripsmeid, siis neid võiks ehk vaid puhkuse ajaks panna," soovitab meigikunstnik.

Kõige turvalisem on Reet Härmati sõnul siiski teha ripsmeseerumikuur, sest siis on tulemus enamasti kindel. "Üks on selge – ripsmed ei ole kunagi liiga pikad. Lopsakad ripsmed teevad silmad ainult ilusamaks."

Tulemus kõigest kuu ajaga: Maxeylash on ripsmekasvu soodustav seerum, mille koostises sisalduv IDN pikendab ripsmete loomulikku eluiga. Pärast 30 päeva kasutamist muutuvad ripsmed pikemaks, tihedamaks, tumedamaks ning need on kaunilt ülespoole kooldunud. Hind: 69 €

Maxeylash

Hooldav ripsmetušš: Eisenberg „The Graphic” ripsmetušš toob kohe esile lõputult pikad, koolutatud ja piiritletud ripsmed. Tootes sisalduvad tugevdav merevetikas, B5-provitamiini kompleks, antioksüdandid ning C- ja E-vitamiin soodustavad ripsmete kasvu. Hind: 36,99 €

Eisenberg

Kaks ühes: Talika töötas ripsmete kasvu soodustava originaalretsepti välja 1948. aastal. Lipocilsi tootes on ühel pool värvitu ripsmeid toitev ja hooldav geel, mis muudab need kauniks 28 päevaga, ning teisel pool on sügavmust keratiini sisaldav ripsmetušš, mis loob kohe võrgutava välimuse. Hind: 36,99 €

Talika

Pikad ripsmed garanteeritud: Placent Activ Milano platsenta ekstrakt on tõhus vahend ka ripsmekarvade kasvu soodustamiseks. Kasuta seerumit, et saada tihedad ja pikad ripsmed, takistades ühtlasi ripsmekarvade väljalangemist. Hind: 25 €

Placent Activ Milano