Kui on olemas võtmereegel, mis aitab prantslannade moodi jumestuspõhja luua, on see kerge jumestuskreemi valimine, mis ühtlustub su nahatooniga ja aitab saavutada särava tulemuse. "Sa tahad, et jumestuskreemi nahale kandmine tunduks nagu nahahooldus," ütleb meigikunstnik Violet, kes töötab Estee Lauderi brändi juures.

2. Püüdle vaevumärgatava tulemuseni

Kata jumestuskreemiga esmalt piirkonnad, kus nahatoon on ebaühtlane või kus esineb punnikesi ja punetust. "Sa ei pea kandma jumestuskreemi üle kogu näo, sest nahal on tegelikult kaunis tekstuur, mida ei tasu varjata," sõnab Violet.

3. Ära liialda särapuudriga

Jumestuskunstnik toob välja, et kuigi enamik inimesi tahab palgeile kaunist kuma, on ainult üks samm kumava ja õliselt läikiva naha vahel. Särapuudri asemel soovitab ta kasutada läbikumavat puudrit.

4. Loomuliku jume saladus

"Ma armastan jätta jumestuskreemi ninale kandmata. See loob illusiooni, nagu ei kannaks ma üldse meiki," sõnab Violet.

5. Kasuta seerumit

Mis on prantslaste kumava jume saladus, kui nad särapuudrit ei kasuta? Niisutava seerumi kasutamine. "Mulle meeldib kasutada Estee Lauderi ööseerumit särapuudri asemel. Võtan mõned tilgad ja kannan need ninale ja põsesarnadele - sellest piisab," räägib meigikunstnik.

Allikas: British Vogue