Lihtsalt seetõttu, et oled algaja, ei tähenda, et peaksid leppima tagasihoidliku tulemusega. Sul on vaja ripsmetele mõeldud harjast, koolutajat, ripsmetušši ja vatitikke. Kuidas head tulemust täpsemalt saavutada, vaadata videost, milles jagab nõu spetsialist. Videos on näha, kuidas saada ülikaunid ripsmed ilma, et peaksid laskma paigaldada endale kunstripsmed.

Kuidas kanda ripsmetele mitu kihti ripsmetušši

See, mitu kihti ripsmetušši oma ripsmetele kannad, sõltub sellest, millist tulemust soovid. Kui tahad, et ripsmete välimus jääks pigem loomulik, siis jää ühe kihi juurde. Mida volüümikamaid ripsmeid soovid, seda rohkem kihte soovitame peale kanda. Kui sa ei soovi, et ripsmed meenutaksid ämblikuvõrku, siis kasuta erinevaid ripsmetušše.

Kuidas vältida ripsmetušši sattumist silmalaugudele

Kui sind on õnnistatud pikkade ripsmetega, siis võivad need ripsmetuššiga koos olles silmalaud ära määrida. Nipp selle vältimiseks seisneb silmalaugudele puudri kandmises. Nimelt peaksid kandma silmalaugudele puudrit enne, kui kannad ripsmetele ripsmetušši. Puuder tekitab justkui tõkke, mistõttu ei määrdu nahk ripsmetuššiga. Lisaks imeb puuder endasse rasu, kui seda peaks tekkima.

Allikas: Cosmopolitan