* Lapse saamine on naise kehale samasugune paratamatu protsess nagu tüdruku muutumine neiuks. See on osa eluringist. Sageli löövad naised tõeliselt õitsele alles pärast sünnitust – nii kehaliselt kui ka vaimselt.

* Iga keha on erinev, suurt rolli mängib pärilikkus ja ainevahetus. Mõne nahk on elastsem, mõne vaagen kitsam, mõne keha seob raseduse ajal vähem vett, nii et tekib vähem turseid jne.

* Naine saab mõjutada oma kehakaalu raseduse ajal, toitudes tervislikult ja tasakaalustatult ning mõõdukalt sportides. Väga kurjast on dieetide pidamine – aga ka kõikidele isudele järeleandmine.

* Kui pärast sünnitust jääbki paar lisakilo, ei tasu sellest numbrit teha. Kui aga kilosid on üle kehamassiindeksiga näidatud kriitilise piiri, tuleb midagi ette võtta, sest ülekaal põhjustab terviseriske.

* Et rasedus ja imetamine jätaks kehale vähem märke, tuleks kanda kvaliteetset tugipesu, korraliku toestusega rinnahoidjaid ja kindlasti kõhubandaaži. Esimese veenilaiendiohu tekkimise korral tuleks jalga tõmmata tugisukad.

Lugu ilmus 2014. aasta märtsikuu Annes & Stiilis.