Välimuse eest hoolitsemisega seostub mulle eelkõige treeni­mine. Kunagi teatrikooli esi­mestel aastatel hakkasin trenni tegema, et lihtsalt mehelikum välja näha. Praegu käin kesk­miselt viis korda nädalas kas jõusaalis või jooksmas, see lõdvestab, keskendab ja tekitab hea enesetunde. Ilus inimene on terve inimene ja see ei väljendu ainult tema keha väljanägemises, vaid ka liigu­tamise tulemusena tekkivas mõistuse, oleku ja tegude värskuses.

Trennis on mul kindlasti eesmärgid, aga eks ma püüan tasakaalu leida, sest kui trenn muutub vaid tuimaks ees­märkide püüdmise vahendiks, siis põleb päris kiiresti läbi. Treening peab olema mängu­line... Üldiselt mõjub see “mõttetu raua tõstmine” mulle kuidagi meditatiivselt, lülitun ümber ega mõtle üle.

Minu tugevus ja samas nõr­kus on, et mu keha reageerib muutustele kiiresti. Kui söön tavapärasest rohkem ja teen rasket jõutreeningut, võin nädalaga paar-kolm kilo juurde võtta. Aga samas olen proovi­nud taimetoitlust, paaste, suhkrust eemale­hoidmist ja siis toimub ka vastupidine areng väga kiiresti. Paastud ja kõiksugu katsetused mõjuvad alati hästi, kuna distsipliin iseenesest tekitab eneseületuse tunde ning see annab vaimset jõudu. Minu puhul tuleb ja läheb kõik kergelt, kõige raskem on mõõdukust hoida.