See on pidevalt muutunud. Kahekümnendates eluaastates oli aeg, kui märkasin sageli tantsijaid, põhiliselt nende suure­pärase vormi ja elu­kutsest tuleneva väljendus­rikka kehakasutuse pärast. Praegu panen tähele pisut boheemlaslikke subkultuuride esindajaid, kes julgelt kujun­davad eneseteadvust eriliste riiete ja tätoveeringutega.

Kui oled mõistuse kaotuseni armunud, siis…

...ei muuda see midagi. Endiselt on mu kalender 3–4 nädalat ette planeeritud. Minu elus juhtub midagi vaid siis, kui mõni mu nõunikest on selle heaks kiitnud.

Mida hindad oma elukaaslase puhul kõige rohkem?

Tema iseseisvust ja tervik­likkust naisena. Koosolemine on väga lihtne, kui see on vaba valik ning kumbki pole teisest sõltuvuses. Mulle piisab kohusetundest seoses mu töö ja ühiskondliku missiooniga.

Kuidas hoida suhet?

Üks suuremaid vigu on ootus, et teine inimene püsiks samasugune nagu esimesel kohtumisel. Tegelikult muutud sina ja muutub tema. Kui sa ei ole tähelepanelik ja seda ei märka, siis võibki juhtuda, et ei tunne oma partnerit ühel päeval enam ära. Iseasi, kas suhted peavad alati pikad olema. Üldiselt eelistan paarikümmet suurepärast päeva kümnetele keskpärastele aastatele.

Milline on kütkestav naine?