See on nii, sest teen seda, mida armastan. Nii tuleks läheneda igale elu olulisele aspektile. Iga aed vajab aednikku. Töö, perekond, suhted – kõik need vajavad hoolt. Kui oled otsustanud aednik olla, siis töö käigus õpid – oled justkui Väike Prints oma roosi ja planeedi eest hoolt kandmas. Panustad aega, energiat, pead olema väga kannatlik. Aga lõpuks oled õnnelik ja see ongi peamine.

Mida tähendab sinu jaoks armastus?

Huvitav, et kõige olulisemad asjad elus on nähtamatud, eks? Me ei näe õhku, mida hingame. Me ei näe usku, sõprust, armastust. Me saame neid ainult tunda. Kui kallistad oma naist, lapsi või lähedasi sõpru, siis tunned sooja õnnetunnet üle kogu keha ning armastus on südames nii ilmselge. Ja nii hea on teada, et see on seal kogu aeg!

Kuidas lahendad tüli kalli inimesega?

Ma ei ole hea tülitseja, tavaliselt annan esimesena alla (vähemalt püüan anda). Ma ei suuda taluda kellegagi tülis olemise tunnet. Ja kergendus on nii suur, kui kõik jälle korda saab. Mina ja mu abikaasa ei ole kindlasti Itaalia perekond, kes lahendab probleeme valjuhäälselt või taldrikuid lõhkudes. Me pigem ei räägi mõnda aega omavahel ja saame siis rahulikult oma asjad õigele rajale tagasi.

Kas usud armastusse esimesest silmapilgust?

Muidugi! Täpselt see juhtus minuga, kui oma abikaasat esimest korda nägin. Nüüd oleme 25 aastat koos olnud ja meil on kolm poega.

Mis teeb naise ilusaks?

Tema naeratus. Tema õrnus. Ütleksin ka, et tarkus ja andekus, oskus näidata oma tugevamaid külgi.

Kas sul on mõni nõuanne noortele naistele, kes ootavad “seda õiget”?

Oh, milline vastutus! See pole naistele eriti lihtne, ega? Palju raskem on oodata kui teha see esimene samm ja öelda, et hei, hüppa mu Jaguari! Ma usun, et tõde on sama vana kui maailm – kuula oma südant. Ma ise pean sellest reeglist väga lugu. Intuitsioon inimese sees on väga tugev kompass.