Mida selga panna, kui midagi pole selga panna?


Cärol: Hästi istuvad teksad ja T-särk päästavad iga olukorra. Kui vaja ametlikum näida, siis tõmba ka pintsak õlgadele. Lõppnoodi annab vastavalt kandja olemusele kas äge kets või šikk konts.

Raine: Pidžaama.

Annika: Midagi, mis istub hästi ja milles on endal hea olla. Rahulolev ja enesekindel inimene on juba iseenesest ääretult külgetõmbav ja vahest rohkem polegi vaja. Kui aga tulemas on olulised üritused, siis soovitan juba varakult veenduda selles, et ikka kindlasti oleks midagi selga panna.

Milline rõivaese ei lähe iial moest?


Cärol: Kindlat riideeset on keeruline välja tuua, kuid suur märksõna on mugavus – rõivas, milles inimene tunneb end mugavalt.

Raine: T-särk.

Annika: Hästi istuv klassikaline rätsepaülikond. Must sirgelõikeline kleit.

Millise eseme või stiili trendikust pole sa eal mõistnud?


Cärol: Ilmselt madala värvliga teksad 2000ndate algusest. Need sobivad ainult üksikute kehatüüpidega, kuid paratamatult leidsid tee paljude, sealhulgas minu kappi. Kahjuks need igaüht ei kaunista ning on lisaks ka ebamugavad.

Raine: Hindan inimestes omapära ja usun, et “moodne olemine” sõltub suhtumisest. Kõike on võimalik välja kanda, kui inimene tunneb end oma kehas hästi. Seega ainus, mida ma võib-olla ei mõista, on teadlik valik kanda n-ö moodsaid rõivaid, milles end tegelikult hästi ei tunta.

Annika: Mida rohkem ma moe- ja tekstiilimaailma enda jaoks avan, seda enam mõistan kõike, mis millalgi on mulle täieliku hullusena tundunud. Mood on väga tihedalt seotud maailmas toimuvaga, olgu selleks siis poliitika, majandus või kultuur. Eredama näitena tooksin välja kosmoseajastu alguse teravad koonuse­kujulised rinnahoidjad, mis oma aja stiilsete naiste rinnad raketisarnaseks muutsid. Praegu saame selle üle vaid naerda, aga ma ei kahtlegi, et tulevikus naerdakse välja ka paljud tänapäeva kuumimad trendid.