Nahatooni rinnahoidja valgete või heledate riiete all, särgike või vest läbipaistvate kangaste all. Aluspesu annab suvisele töövälimusele viimase lihvi. Õlgu paljastav pluus ei pruugi olla samuti kõige kohasem ning võib vale nurga alt jätta mulje nagu oleksid alasti tööle tulnud.

2. Valge särk

Victoria Beckham,

Klassikaline valge särk muudab iga inimese välimuse heaks ilma eranditeta. Suveks pakuvad brändid tohutult erinevaid variatsioone ja disaine, eriti soovitatakse vaadata brändi Cos poole. Sügise saabudes kaalu valge särk sinise vastu vahetada. Jahi triiksärkide puhul põnevaid detaile nagu näiteks mansetinööbid.

3. Vaata oma jalgu

Victoria Beckhami looming

Kui töötad kontoris, kus on lubatud lahtise ninaga sandaalid, siis lase endale teha pediküür. Kasuta ka pealislakki, mis muudab värvikihi eriti vastupidavaks. Ükskõik kui vaba on sinu kontori keskkond, ei ole kunagi okei kanda plätusid.

4. Monokroomne on moes

Must ja valge näeb tööl hea välja. Kohane riietus ei pea aga välja nägema igav. Valge T-särk koos musta nahkseelikuga on vast kõige lihtsam suvine rõivakomplekt. Laitmatult triigitud valge meestesärk sportliku vibe'iga pükstega on samuti šikk valik.

5. Kaalu kardigani

Võta stiilinipp Victoria Beckhamilt, keda on tihti näha olnud kandmas lühikest eest avatavat kampsunit kleitide peal. Õhuke kardigan ajab asja ideaalselt ära nii jahutava konditsioneeri juures istudes kui väljas asju ajades. Moekuse lisamiseks pane komplektile peale vöö.

6. Saa sõbraks midi-pikkusega

Michael Kors

Midipikkuses seelik teeb välimusele komplimendi ning on kerge kanda. Pista sinna sisse pluus ning sobita kokku madalate jalanõudega.

7. Nädalavahetuse riidekapp

Lühikesed teksapüksid, hüüdlausetega T-särgid, värvilised rinnahoidjad, tuunikad, paelteta maksikleidid - jäta need rõivaesemed pargis ja pubis toimuvateks olenguteks. See, et ta on ilmastikule vastav, ei tähenda, et ta sobib kanda kontoris.

8. Poiss-sõbra jakike on su parimaks sõbraks

Michael Kors

Tee nagu Michael Kors ja viska natuke liiga suur valge või meresinine jakk suvekleidi peale, et muuta välimust veelgi šikimaks. Seda rõivaeset ei kahetse sa kunagi.

9. Töine rõivastus ei pea olema igav

Loomulikult sõltub see sellest, kus sa töötad. Trendikad puhvpüksid, liiga suured püksid ja sportliku mõjutusega riided, isegi pükstükid, võivad kontoris töötamiseks suurepäraselt sobida. Kanna nendega näiteks madalaid jalanõusid, plokk-kontsa.

10. Ostle allahindluste ajal

Rachel Weisz

Investeeringut tasuvad nii mõnedki ajatud riideesemed, mida saab kanda aastaid. Panusta tolmumantli, plisseeritud seeliku, oversized pükste, hõlmikkleidi, eest nööbitava särgi soetamise peale. Osta naturaalsetes toonides rõivaid nagu kaamelitooni beež, hall või isegi loomamuster ning sa ei kahetse seda ilmselt kunagi.

Allikas: Harper's Bazaar