Seega, millised on siis saabuva suve kõige stiilsemad kingad?

1. Ehitud kingad

Sel suvel ei ole vaja mõelda, kas peaksid jalavõruga oma jalgu ehtima, sest sinu suvised kingad teevad selle töö sinu eest ära.

2. “Inetud” tossud

Kui läksid selle trendiga juba eelmisel aastal kaasa, oled sel suvel muretu, sest “inetu” tossu trend on populaarne ka 2020. aasta suvel. Suvised matkad, siit me tuleme!

3. Uued plätud

Plätud ei pea olema tingimata kummist suvalised jalanõud, mis sa kiiruga jalga pistad, vaid sel hooajal on need varustatud kontsaga, on pilkupüüdva disainiga ja kvaliteetsest materjalist. Selliseid sa veel küll varem näinud ei ole — garanteerime!

4. Kandiline disain

Saabuva suve kõige suurem trend saab olema kandiline kinganina. Madalatest balleriinadest kõrgete rihmikuteni välja — sellesse trendi armumine võtab küll aega, aga kui see sulle lõpuks meeldima hakkab, ei suuda sa sellest enam loobuda.

5. Rihmikud — madalatest kõrgeteni!

Selleks, et jalad suvel ikka hingata saaksid, tasub sel aastal investeerida stiilsetesse rihmikutesse, sest vahet pole, kas nad on kontsata või kontsaga, trendikad on need igal juhul.


6. Võikollane

Säravvalge ja terra-cotta punase asemel armuvad naised saabuval hooajal hoopis helekollasesse tooni, mis meenutab rammusat võid. Meie juba armusime!

Allikas: Harper's Bazaar