Anni Arm kandmas Armanni's Jewellery kehaehet.

Kehaehe on sensuaalne ja õrn aksessuaar, mida saab kanda kahel viisil - nii kaelakeena kui ka kehaehtena, sest ehtel olevad kinnitused on kergesti avatavad. Kehaehet võib kanda nii magamistoas kauni pesu peal kui ka peole minnes näiteks ilusa body või minimalistliku topi peal - efektsus on garanteeritud.

Anni loodud kehaehted on valmistatud poolvääriskividest nende hea energia tõttu. Talvise kollektsiooni hittkivi hematiit peegeldab tagasi ümbruskonnast tuleva negatiivse energia - nii ei jõua kandja aurasse. Kivi on maandava ja tasakaalustava toimega ning aitab leevendada ärevust ja toetada stressirohkel perioodil. Hematiit sobib hästi inimesele, kellel on kombeks palju muretseda.

Ahhaat on kivi, mis loob harmoonia emotsionaalse, intellektuaalse ja füüsilise tasandi vahel ning aitab ravitseda sisemisi pingeid ja viha. Tegemist on rahustava kiviga, mis aitab ka suhteid tervendada.

Valge Swarovski pärl on ajatu ja tõeline klassikalise ja naiseliku stiili austajate lemmik, mis ei jää märkamatuks kellelegi ning aitab iga riietuse eriliseks muuta.

Anni Arm kandmas Armanni's Jewellery kehaehet.

Kui armastad aksessuaare, tasub kindlasti kehaehetele võimalus anda. Kui aga keha ehtida pelgad, alusta vööketist, nagu Chanel seda hiljuti Pariisis toimunud Metier d'Art kollektsiooni "Paris-31 rue Cambon" esitlusel demonstreeris.

Chaneli kollektsioon "Paris-31 rue Cambon"
Chaneli kollektsioon "Paris-31 rue Cambon"