Minu H&Mi koostöö eesmärk on jagada armastust ilu vastu, saada osaks inimeste õnnehetkedest ja algatada üle maailma armastuslugusid. Just seetõttu disainisin ülevaate Giambattista Valli stiilist. Loodud ajatute esemete valikut saab kombineerida vastavalt isiklikele moe-eelistustele ning väärtustada pikka aega. Selle kollektsiooni võti on stiil, mitte mööduv mood.

Milliseid esemeid pead naiste garderoobis kõige olulisemaks?

Olulised on esemed, mida naised ise tähtsaks peavad. Minu muusad on vabameelsed, neid ei piira traditsioonid. Üle kõige hindavad nad eatust, ajatust ja hooletust. Mulle meeldib mõelda endast kui lugude jutustajast, kellele meeldib luua tasakaalu vastandite vahel. Agressiivsete revolutsioonide kallal töötamise asemel meeldib mulle luua armastuslugusid, tuua harmooniat erinevate ja isegi vastandlike kontseptsioonide vahele. Minu looming on ood hooletule stiilile ja ajatule elegantsile!

Milliseid rõivaid sulle meeldib kanda?

Ma kannan alati pärlikeed – see on mu amulett. Rohkem ei oskagi öelda.

Mida soovitaksid Pariisis ette võtta?

Pariisis pean lugu traditsioonidest. Mulle meeldib süüa hommikust või nautida tassikest teed klassikalises kohvikus Mariage Frère, mis asub Rue du Bourg Tibourg’i tänaval. Nende ettekandjad on imelised, kõige tagasihoidlikumalt elegantsemad inimesed, keda olen Pariisis kohanud. Veel meeldib mulle külastada Paul Berti nimelist kirbuturgu. Tegemist on tõeliselt inspireeriva kohaga, mis areneb pidevalt - iga kord seda külastades leian peidetud aardeid.

Kas usud, et ilu päästab maailma?

Ma ei saa öelda, et ilu päästab maailma. Tean aga, et soovin luua pigem ajatut ilu, mis ei sõltu trendidest ja moevooludest, on sügavama tähenduse ja pikema eluga.

Disainerkollektsioon "Giambattista Valli x H&M" jõuab Tallinna Postimaja H&Mi kauplusesse 7. novemberil kell 8.00. Kollektsiooni saab ostelda ka internetipoest.