Nimeta enda lemmikesemed "Giambattista Valli x H&M" kollektsioonist.

Valikut on tõeliselt raske teha, ent mu süda hakkab veidi kiiremini tuksuma kui mõtlen maksipikkusega lillelisele tüllist lopsakate varrukatega kleidile, mille kaelust ehivad kivikesed. Mulle meeldib ka lühikeste varrukatega A-lõikeline kleit, mida katab lilltikand. Punaste nahkpükste ja punase rüüsidega siidipluusi kombinatsioon on samuti enneolematult kaunis.

Nimeta meile kolm rõivaeset, mis peaksid olema iga naise garderoobis!

Minu arvates sõltub kõik indiviidist - peame kindlasti arvestama inimese isikliku stiiliga, tema meeleoludega, kliimaga jne. Kui räägime näiteks minust, siis oleks valikus kindlasti hästiistuv ja peaaegu kõigega kokku sobiv mantel, paar valgeid ja lihtsaid tenniseid ning käekott, mis paneb mind naeratama iga kord, kui mu pilk sellel peatub.

Mis sind inspireerib?

Mind inspireerib H&Mi klientidega kohtumine. Mulle meeldib näha, kuidas nad rõivastuvad, kuidas nad oma lemmikesemeid stiliseerivad ja kuulata, mida nad meie värsketest kollektsioonidest arvavad. Ma olen väga õnnelik, sest mul on võimalik ümber maailma reisida ja inimeste mõtteid kuulata. Minus tekitab põnevust teadmine, et saan midagi uut teada.

Kas usud, et noored aktivistid nagu Greta Thunberg suudavad muuta moemaailma?

Loomulikult! Nad tõstavad inimeste teadlikkust kliimakriisi kohta, mis meie planeeti mõjutab, panevad inimesi mõtlema, kuidas moodi tarbitakse ja kuidas seda toodetakse. Viimasel on klientidele ja meie sarnastele ettevõtetele ainult positiivne mõju. Ma arvan, et kõik peaksid olema osa muutustest. Meie oleme ettevõttena võtnud palju samme jätkusuutlikkuse suunas ja palju plaane ootab veel teostamist.

Disainerkollektsioon "Giambattista Valli x H&M" jõuab Tallinna Postimaja H&Mi kauplusesse 7. novemberil kell 8.00. Kollektsiooni saab ostelda ka internetipoest.