Kendall, jaga meiega veidi muljeid "Giambattista Valli X H&M" kollektsioonist!

See kollektsioon on imeilus. Detailidele on pööratud väga palju tähelepanu, mis on Giambattista Vallile väga iseloomulik. Omavahel on segatud kõrgmoodi ja argistiili. Näiteks on dressipluusid kaunistatud tikanditega ja ehted on lõbusad. Saab olema tõeliselt lahe näha, kuidas inimesed kollektsiooni kandma hakkavad. Mulle meeldib mõelda, et Valli universum laieneb peale jõudude liitmist H&Miga.

Mis sind kollektsiooni juures end glamuursena tundma paneb?

Mulle meeldivad kollektsiooni dramaatilised, ent siiski kantavad vormid. Need rõivad panevad sind tundma end jõulise ja hooletuna – see kombinatsioon loob suurepärase meeleolu. Rõivaste detailid veenavad sind kollektsiooniga tugevat sidet tundma, nagu kannaksid tükikest Giamba maailmast!

Milliseid esemeid pead kollektsioonist oma lemmikuteks ja kuidas sa neid kannaksid?

Punasesse tüllkleiti, mida kampaanias kannan, on raske mitte armuda. Väga lihtne on end kujutleda kandmas punaseid nahkpükse ja kasutamas mõnda käekottidest. Punast kleiti kannaksin oma lemmikkontsadega ja nahkpükse hoopiski tennistega. Kotid sobivad kokku kõigega.

Meenuta mõnda lõbusat hetke Roomas toimunud kampaaniapildistamiselt.

Giamba kodulinnas viibimine oli tõeliselt eriline. Tal oli meile anda suurepäraseid soovitusi, kus süüa või mida külastada. On alati lahe, kui saad loota mõne kohaliku inimese arvamusele. Veetsime lõbusalt aega ja jään neid mälestusi elu lõpuni väärtustama.

Mida sa Giambattista Valli loomingu juures kõige rohkem hindad?

Ma imetlen loovust ja inimlikkust, mida Giambattista oma rõivastesse peidab. Kui sa ta loodud esemeid näed ja kannad, siis tunned nende mõju. Samas saad nendes jääda totaalselt iseendaks. See on disaineri puhul imeline oskus ja kingitus meile kõigile.

Kollektsioon jõuab Tallinna Postimaja kauplusesse täna kell 8.00 ning e-poodi kell 11.00.